Apple üzgün: Huawei Mate XT, 2 milyondan fazla ön sipariş aldı

0
193 Okunma

Huawei, ilk üçe katlanabilir akıllı telefonu Mate XT modelini tanıtmak için hazırlanıyor. Firma, tanıtımı gerçekleştirmeden önce cihazın tasarımını gösteren video ve görseller paylaştı. Dün ise tanıtımını yapmadan önce cihazı ön siparişe açtı. Bugün ortaya çıkan haberlere göre Huawei Mate XT, 2,7 milyon ön sipariş aldı. İlk üçe katlanabilir telefon, Apple’ın satışlarını olumsuz etkileyecek. Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Huawei Mate XT, iPhone 16 serisinin satışlarını olumsuz etkileyecek

Huawei, ilk üçe katlanabilir telefonu Mate XT’yi tanıtmasa da tasarımını birçok kez gösterdi ve ön siparişe açtı. Cihaz, henüz tanıtılmamasına rağmen 2,7 milyon ön sipariş aldı.

Huawei’nin yeni telefonunun ön siparişe açılış günü, Apple’ın iPhone 16 serisini tanıtacağı etkinlikten bir gün önce gerçekleşti. İlk önce Huawei’nin ön siparişe açılması ve üçe katlanabilir ilk telefon olması, telefona olan ilginin yüksek olmasını sağladı. Bu nedenle de Huawei Mate XT‘nin iPhone 16 serisinin satışlarını olumsuz etkileyeceği düşünülüyor.

Apple ise iPhone 16 serisini bu akşam gerçekleşecek “GlowTime” etkinliğinde tanıtacak. Seride dört cihaz olacak ve cihazlar Apple Intelligence destekli iOS 18 güncellemesi ile yapay zeka özelliklerine sahip olacak.

Apple iPhone 16 Pro ile depolama kapasitesini ikiye katlayabilir

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz