Kadınlar için bilgisayar kursu (ÖZEL VİDEO)

0
241 Okunma
kadinlar-icin-bilgisayar-kursu
kadinlar-icin-bilgisayar-kursu

Kadınlar için bilgisayar kursu denildiği zaman, birçoğumuzun “bu saatten sonra olmaz” diyerek geri çevirdiğini duyuyoruz. Oysa, durum hiç de zannedildiği gibi değil. TeknoSA tarafından düzenlenen kadın için teknoloji etkinlikleri bünyesinde tanıştığımız kadınlar, öğrenmenin yaşı olmadığını bize net bir şekilde gösterdiler.

Pembe Teknoloji ekibi olarak görüşme imkanı bulduğumuz kadınlar, bilgisayar kursu sayesinde en yeni teknolojileri kolayca kullanarak, gündelik işlerini daha hızlı ve verimli bir şekilde yapabiliyorlar.

Kadınlar için bilgisayar kursu etkinliğine Türkiye’nin dört bir yanından katılım gösteren ve başarı ile bitiren bu insanlar, birçoğumuza ilham kaynağı olabilirler.

Kadınlar için bilgisayar kursu şart

Değişen dünya şartlarından, iş hayatı ve gündelik hayatta yapılması gereken sıradan işler de nasibini alıyor ve değişiyor. Bu dönüşüme ayak uydurmayanlar, geleceğe umutla bakamıyor.

Güçlü ve kendi ayakları üzerinde durmak isteyen kadınlar için, en yeni teknolojileri kullanmak ve detaylarıyla öğrenmek çok önemli.

İş dünyasında bambaşka kapıları aralamanın yanı sıra, e-devlet hizmetleri başta olmak üzere, birçok gündelik işi de hem zamandan tasarruf ederek hem de zahmetsizce ve daha az maliyetle yapmak mümkün.

Bunun yanı sıra, girişimci olmak isteyen kadınlar, bu teknolojilerden faydalanarak işlerini daha da büyütme imkanına sahipler. Öğrenebilecekleri yeni teknolojiler sayesinde, özellikle dijital pazarlama ile yepyeni fırsatları değerlendirebilirler.

Çocuklarla daha kolay iletişim sağlıyor

Kadınlar için bilgisayar kursu etkinliğine katılanlar, çocukları ile daha kolay anlaşabiliyorlar. Sebebi de, onlarla aynı dili konuşabiliyor olmaları. Gençlerin, özellikle de sosyal medya üzerinde epey zaman geçiren çocukların, anne ve babalarının kendilerini anlamadıklarından şikayet ettiklerini duyuyoruz.

Bu eğitimler sayesinde, çocuklar da ebeveynlerine saygı duyabiliyor ve en azından gözetim altında olduklarını fark ederek, daha dikkatli davranabiliyorlar. Bu durum, çocukları internet üzerinden gelebilecek tehlikelerden uzak durmak için, güzel bir bahane de olabilir.

Tebrikler koca yürekli kadınlar

Bu eğitimlerle henüz buluşmayan milyonlarca kadın var. Elini taşın altına koyan TeknoSA gibi çok fazla firma yok. O nedenle, hem bu eğitimlerin hem de sosyal sorumluluk projelerinin sayısının artması, hepimizin yararına.

Pembe Teknoloji ekibi olarak, sınır tanımayan başarılı kadınları tebrik ediyoruz. Kadın ve teknoloji konusunda gösterdiği ilgi ve destekten dolayı da TeknoSA’yı kutluyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz