1 milyar takipçiye ulaşan ilk kişi belli oldu: İşte o isim!

0
134 Okunma

Sosyal medya platformlarının artmasıyla birlikte ünlü isimler takipçi sayılarıyla rekor kırmaya başladı. İçerik üreticileri, ünlüler ve sporcular sosyal medya hesaplarındaki takipçi sayıları sayesinde artık dünyanın her yerinden insanlara hitap ediyor. Son olarak bir sporcu sosyal medya hesaplarının tümünden edindiği takipçilerle 1 milyar kişiye ulaşmayı başardı. Peki, o isim kim? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Cristiana Ronaldo, sosyal medyada 1 milyar takipçi sayısına ulaşan ilk kişi oldu

Ünlüler, sporcular ve içerik üreticileri takipçi sayılarıyla sosyal medyada öne çıkıyor. Bugün ise bu konuda bir ilk gerçekleşti ve Cristiana Ronaldo, sosyal medyada 1 milyar takipçiye ulaşan ilk isim oldu.

Ünlü sporcu, geçen ay bir YouTube kanalı açmıştı. Bu kanal, bir hafta içinde 50 milyon aboneye ulaştı. Ronaldo’nun Instagram hesabında da halihazırda 639 milyon, Facebook hesabında 170 milyon ve X hesabında da 113 milyon takipçisi bulunuyor. Ünlü ismin toplam takipçi sayısı ise 1 milyarı buluyor.

Ronaldo, 1 milyar kullanıcıya ulaşan takipçi sayısını YouTube kanalı üzerinden canlı yayın açarak kutladı. Konuyla ilgili açıklama yapan ünlü sporcu, şu sözleri dile getirdi:

“Tarih yazdık – 1 MİLYAR takipçi! Bu sadece bir sayıdan ibaret değil; ortak tutkumuzun, azmimizin ve oyuna olan sevgimizin bir kanıtı. Madeira sokaklarından dünyanın en büyük sahnelerine kadar, her zaman ailem ve sizin için oynadım. Şimdi 1 milyar kişi birlikte duruyoruz.”

Öte yandan belirtmek gerekiyor ki yüksek takipçi sayısına sahip birçok ünlü isim de bulunuyor. Selena Gomez’in sadece Instagram hesabında 424 milyon, Kylie Jenner’ın ise 396 milyon takipçisi bulunuyor. Fakat toplam hesaplarına göz attığımızda Cristiano Ronaldo’nun takipçi sayısına ulaşmaları için biraz daha zaman gerekiyor.

Instagram, Direkt Mesajlar için yeni özelliklerini duyurdu

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz