Netflix Türkiye bu haftanın en çok izlenen dizileri!

0
111 Okunma
Netflix top 10 diziler

Türkiye’nin en çok tercih edilen dijital yayın platformlarından biri olan Netflix, 7-13 Ekim 2024 haftasında Türkiye’de en çok izlenen dizilerinin listesini internet sayfasında paylaştı. Geçmişten günümüze en çok sevilen dizilerin de yer aldığı bu top 10 listesinde sizi oldukça şaşırtacak diziler de yer alıyor. İşte 7-13 Ekim haftası Netflix Türkiye platformunda en çok izlenen 10 dizi…

Erşan Kuneri ikinci sezonu ile birinciliğe oturdu!

Listenin ilk üçünde geçtiğimiz günlerde ikinci sezonu çıkan türk yapımı bir dizi bulunuyor. İlk sırada Erşan Kuneri’nin ikinci sezonu yer alıyor. Bir haftadır top 10 listesinde bulunan dizinin bu listede daha uzun süre duracağına eminiz. Listenin ikinci sırasında ise henüz ilk sezonu yayınlanmış olan Aşkın Gerçek Yüzü isimli dizi bulunuyor. Başrolünde Monica Guerritore ve Giacomo Gianniotti’nin bulunduğu Dram dizisi ilgiyi üzerinde toplamış gibi görünüyor. Bu mini dizi, 60 yaşına girmiş olan zengin bir kadının kendisinden oldukça genç bir adama aşık olmasını konu ediniyor. Ortalama elli dakikalık bölümleri ile birinci sezonunda 6 bölüm bulunuyor. Listenin üçüncü sırasında ise tekrardan Erşan Kuneri bu sefer ilk sezonu ile yerini alıyor.

Netflix Top 10 Erşan Kuneri Ekim

  1. Erşan Kuneri: Sezon 2
  2. Aşkın Gerçek Yüzü: Sezon 1
  3. Erşan Kuneri: Sezon 1
  4. Nobody Wants This: Sezon 1
  5. Canavarlar
  6. Outer Banks: Sezon 4
  7. Pera Palas’ta Gece Yarısı: Sezon 2
  8. İnanılmaz Dijital Sirk: Sezon 1
  9. Prison Break: Sezon 1
  10. Prison Break: Sezon 2

Netflix Türkiye 7-13 Ekim haftasının Top 10 dizi listesinde 23 haftadır listeden düşmeyen bir dizi bulunuyor. Erşan Kuneri’nin ilk sezonu. Dizi, 1970-80 tarihlerinde ünlü bir erotik film yapımcısı olan Erşan Kuneri’nin hayatını merkeze alıyor. Kariyerinde değişikliğe giden Kuneri, farklı film türlerine yönelir. Dizi aynı zamanda, mizahi üslubu ile Cem Yılmaz’ın kendine özgü tarzı ile dikkat çekiyor.

A101, 24 Ekim haftası Ev eşyaları şenliği!

Peki siz Netflix Türkiye 7-13 Ekim haftasının top 10 dizileri hakkında ne düşünüyorsunuz? Listeyi beğendiniz mi? Dizilerin arasında daha önce izlediğiniz veya şu an izliyor olduğunuz bir dizi bulunuyor mu? Yorumlarınızı ve görüşlerinizi merakla bekliyoruz!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz