Yeni ürünlerde ‘elektrik’ etkisi

0
654 Okunma

Son dönemde artan elektrikli araçlar yeni teknolojilerin de piyasaya çıkmasını sağlıyor. Elektrikli bisikletler, elektrikli araç şarj cihazları ve araçlara özel ekipmanlar yakın zamanda göze çarpan teknolojiler arasında.

Bunların dışında ev için güvenlik kameraları, oyun yayınına özel kamera ve akıllı telefonlara özel tasarım kılıflar da piyasaya yeni sunulan cihazlar arasında bulunuyor.

1-Manyetik araç içi telefon tutucu

Günümüzde çoğu kişi araba kullanırken dahi cep telefonu ile konuşuyor veya gideceği konuma bakıyor. Bu durum da tek eliyle araç süren kullanıcılar için risk taşıyor. O nedenle buna uygun çözümler de geliştiriliyor. İtalyan mobil aksesuar markası Celly’nin manyetik sabitleme sistemine sahip Ghost Plus araç içi telefon tutucusu da güvenli bir sürüş için üretildi.

Tüm akıllı telefonlar ve araç havalandırma kanallarıyla uyumlu olan Ghost Plus, 360 derece dönebilen yapıya ve suni deri kaplı dış yüzeye sahip. Telefonun yatay veya dikey olarak kullanılmasına olanak sağlayan Celly Ghost Plus, içerisinde bulunan iki metalik plak sayesinde GPS ve MP3 gibi pürüzsüz düz yüzeylere de uygulanabiliyor. Celly Ghost Plus araç içi telefon tutucu, Türkiye’de Bilkom aracılığıyla 59,90 TL’lik satış fiyatıyla piyasaya sunuldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz