A101’den 50 TL’ye saç maşası aldım!

0
922 Okunma

Pembe TV olarak, hayatınızı kolaylaştıracak teknolojileri sizlere tanıtmaya devam ediyoruz. Bu kez A101’den 50 TL’ye saç maşası aldık ve Elle EHS-2012 saç maşası nasıl bir performans sergiliyor yakından baktık.

Günümüz teknolojileri saç ürünlerinde de kendini gösteriyor. Birçok yüksek fiyatlı saç maşasının yanında bakalım bu uygun fiyatlı saç maşası neler yapabiliyor?

A101’den 50 TL’ye saç maşası aldık! İşte sonuç

Saçlarımız için kullandığımız ürünlerin kalitesi oldukça önemli. Biz de bu videomuzda A101’den 50’ye saç maşası alırsanız ne olur sorusuna yanıt veriyoruz.

Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri bu deneyim videomuz ile baş başa bırakalım. İyi seyirler…

Elle EHS-2012 saç maşası özellikleri

Başta da söylediğimiz gibi saç ürünlerinin kaliteli ve güvenilir olması gerekiyor. Bu, saç sağlığı açısından son derece önemli. Biz de videodaki deneyimlerimizle Elle EHS-2012 saç maşası özellikleri ile ilgili merak edilen sorulara yanıt verdik. Saç maşasının teknik özelliklerine baktığımızda ise maksimum 200 dereceye kadar ısındığını görüyoruz. Güç gösterge ışığı bulunan ürün, 360 derece dönebilen güç kablosuna sahip.

25×120 mm büyük seramik plakaya sahip olan ürün, 19 mm bukle maşası ile geliyor. Hızlı ısınma özelliğine sahip olan Elle EHS-2012 saç maşasının ısındığını anlamak için üzerinde ne yazık ki bir gösterge bulunmuyor.

Yeni akım: Instagram, Linkedln, Facebook ve Tinder karşılaştırması!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz