Akıllı saat bir cinayeti açıklığa kavuşturdu

0
335 Okunma
akıllı saat

Yunanistan’da yaşanan bir cinayetin altında yatanlar 40 gün sonra ortaya çıktı. evinde öldürülen 20 yaşındaki Karolain Anagnostopulu adındaki kadının katili akıllı saat sayesinde açığa çıktı.

Akıllı saat katil kocayı ele verdi

akıllı saat

11 aylık bebeğinin yanında ölü bulunan Karolain Anagnostopulu’nun kocası tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. 20 Yaşındaki kadın, eşi 32 yaşındaki pilot eşi Babis Anagnostopulos tarafından öldürüldü. Oldukça garip bir hikayeye sahip olan cinayet ile ilgili farklı iddialar ortaya atıldı. İddialara göre yaşanan gürültü nedeniyle eve giden polisler önce bir köpeğin cesedi ile karşılaştı. Olay basına ilk olarak şu şekilde aktarıldı;

Babis, giriş katında ayakları bağlı, yarı baygın halde yatıyordu. Polis, üst kata çıktığında ise elleri kolları bağlı Karolain’in cansız bedenini ve yanında ağlayan bebeğini buldu. Eşinin cenazesinde ağlayarak sinir krizleri geçiren Babis ifadesinde, “Alt katta kanepede uyumuştum. Sabah eve silahlı 2 kişinin girdiğini gördüm. Beni yere yatırıp bağlayıp üst kata çıktılar. Karolain bağırıp, direniyordu. Bir süre sonra sesler kesildi. Soyguncular eşimi boğup öldürdü. Evdeki 10 bin Euro’yu ve ziynet eşyalarını alıp kaçtılar”

Olaydan 2 hafta sonra soyguncuların peşine düşen polis bir ihbar üzere Anagnostopulu çiftinin evini takibe aldı. Daha sonra kadının akıllı sattindeki veriler incelediğinde; genç kadının kalp atışlarının, kocasının eve soyguncuların girdiğini söylediğinden 2 saat önce durduğu tespit edildi. Daha sonra Babis’in telefonundan alınan bilgilerle eli kolu bağlı olduğunu iddia etti saatlerde evde gezindiği ortaya çıktı. Parçaları birleştiren polis ekipleri nihayet katilin kim olduğunu ortaya çıkardı. İtirafta bulunan katil koca ifadesinde şu sözlere yer verdi;

“Karolain evden ayrılmak, boşanmak istiyordu. O gün de yine kavga ettik. Karolain’in ağzına bir tişört sıkıştırdım ve boğdum. Sonra da cinayete soygun süsü verdim. Eşimin ellerini ayaklarını bağladım ve köpeği öldürüp, ağaca astım”

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz