Apple AirPod alternatifi çok uygun fiyattaki bu muhteşem kulaklıkları kaçırmayın!

0
643 Okunma
Apple AirPod alternatifi bu kulaklıklar muhteşem özelliklere sahip!

Apple ürünleri inkar edilemez harika. Şık tasarımları, güçlü kullanıcı arayüzleri ve genel kalitesi ile tanınan Apple’ın hemen hemen her cihazı gibi. Apple’ın ünlü AirPod’ları bu kuralın bir istisnası değil. Sahneye geldiklerinden beri, kablosuz bağlantıyı, bluetooth gücünü ve kulağınızda hem hafif hem de sağlam olan rahat tasarımı seven kullanıcıları tarafından övgüleri topluyor.

Apple AirPod alternatifi

Ancak tek sorun, Apple’ın sevilen AirPod’larının da aşırı derecede pahalı olması. İşte bu yüzden tam da sizler için Apple Airpord alternatifi olarak bu kulakiçi Air Buds kulaklığı bulduk. Üstelik sınırlı bir süre erken Black Friday anlaşması ile bu metalik kablosuz kulaklıklar sadece 26 $!!!

Muhteşem renklere sahip kulaklıklar ,siyah ve beyaz kadar gümüş ve pembe renklerde. En yeni Bluetooth 4.2 teknolojisi ile donatılmışlar. Ayrıca bu kulaklıklar, asla bozulmayan canlı ve zengin sesler sunuyor.Ses analizi olarak ise bas büyük ancak iyi tanımlanmış. Orta frekans ve yüksek frekansları bulanıklaştırmadan net ve güçlü iletiyor.Ayrıca tamamen ter geçirmiyorlar. Hareket halindeyken ise arama yapmak için kullanılabilecek yerleşik bir mikrofona sahipler.

Bu kulaklıklar bir seferde 2,5 saate kadar dinleme imkanı sunuyor. Kulaklıkların şarj makinesi ürünle birlikte geliyor. Erken Black Friday ile AirPod  fiyatlarına göre çok uygun olan bu muhteşem kulaklıkları kaçırmayın! Satın almak için bu linkten sipariş verebilirsiniz.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz