Apple’dan 3 adet uygulama önerisi!

0
207 Okunma

App Store, İstanbul Moda Haftası için ”Bugün” sayfasını güncelleyerek yararlı fotoğraf ve video uygulamaları önerdi.

Çekilen fotoğraf ve videoları daha kaliteli bir şekilde paylaşmak için önerilen uygulamalar çeşitli ayarlamalar sunarak sosyal medyada daha etkili paylaşımlar yapılmasına olanak sağlıyor.

Gelin Apple’ın önerdiği bu uygulamalara yakından bakalım

Clips

Canlı Başlıklar sayesinde, yalnızca sesinizi kullanarak hareketli alt yazılar ve başlıklar oluşturabilirsiniz. Tek yapmanız gereken, kaydederken konuşmak. Sesinizle kusursuz bir şekilde senkronize olan metinler ekranda otomatik olarak belirir. Ardından metinleri düzenlemek, noktalama işaretleri eklemek veya başlığınızın stilini değiştirmek için klibe dokunmanız yeterli oluyor.

Videolarınıza filtreler ve posterler ile anında yeni bir karakter kazandırabilirsiniz. İsterseniz çizgi roman görünümü verin, emoji ekleyin veya Disney, Star Wars gibi birçok temada animasyonlu çıkartmalar uygulayın. Hikayenizi daha iyi anlatabilmek için hareketli arka planlara sahip tam ekran posterler kullanın.

Videonuzun uzunluğuna göre kendiliğinden ayarlanan sayısız müziğe erişmek için buraya tıklayın.
Uygulamayı indirmek için buraya tıklayın.

Spark Camera


Spark, New York Moda Haftası gibi etkinliklerde yüksek kaliteli videolarını çekmeniz için basit ve hızlı bir yıl sunuyor.
Uygulama, 20 farklı video filtresi seçeneğiyle gelirken filtrelerin etki oranı da değiştirilebiliyor. iTunes müzik arşivine erişebilen Spark Camera video üzerinde temel oynamalar yapılmasına da imkan sağlıyor.
Uygulamayı indirmek için buraya tıklayın.

ADOBE Lightroom CC

Kullanımı rahat ve kolay arayüzüyle hızlı ve dinamik sonuçlar elde edilmesini sağlayan uygulama profesyonel ayarlar sunuyor. Adobe Sensei özelliği ile görüntüyü otomatik analiz ederek ihtiyaç olan ışık düzenlemelerini yapıyor.
Uygulamayı indirmek için buraya tıklayın. 

FILMIC PRO

 Zorlayıcı ışık koşullarında çekim yapıyorsanız pozlama göstergesini pozlamak istediğiniz alanın üzerinde bırakarak çerçevenin bu bölümündeki ışık değişikliklerine dinamik olarak yanıt vermesini sağlayabilirsiniz. İstenmeyen değişiklikleri önlemek üzere odağı veya pozlamayı kilitlemek veya kilidi açmak için simgenin üzerine dokunmanız yeterli olacaktır.

Maksimum çözünürlük ve bit hızında çekim yapmak için Ayarlar Dişlisi > Çözünürlük > 4K seçeneğine giderek > bit hızını FiLMiC Extreme’e çıkarabilirsiniz.

Uygulama ile video kaydı sırasında zaman kodu sayacı çekiminizin süresini takip etmenize olanak tanıyor. Odak ve pozlama, canlı analizler, yakınlaştırma ve ses seviyeleri üzerinde tam kontrole sahip olmaya devam edebilir, oturumunuzu durdurmadan canlı ayarlamalar yapabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz