Apple, etkinliğinin Türkiye’ye özel adını duyurdu: Gelecek Zaman

0
384 Okunma
Gelecek Zaman Apple

Apple yarın küresel çapta bir etkinlik yapacak. Uzun süredir merakla beklenen teknolojik ürünler için artık sayılı saatler kaldı. Canlı olarak izlenebilecek etkinliğin adı belli oldu. Apple Türkiye’den canlı yayın ile izleyebileceğiniz etkinliğe Gelecek Zaman adını verdi.

Apple Gelecek Zaman etkinliği canlı olarak izlenecek

Apple

iPhone 14 ailesi, yeni aksesuarlar ve bir takım yazılımlar yarın yapılacak etkinlik ile ortaya çıkacak. Apple, bu yılın en önemli etkinliği için hazırlanmaya devam ediyor. Küresel olarak Far Out mottosu ile duyurulacak etkinliğin Türkiye’ye özel bir adı olacak. 7 Eylül (yarın) tarihinde gerçekleşecek olan Apple etkinliği “Gelecek Zaman” mottosu ile Türkiye’de izlenecek. Büyük etkinliği Apple’ın sitesinden canlı olacak takip edebilirsiniz.

Apple son gelen duyumlara göre yakın zamanda bir etkinlik daha planlayacak. iPhone 14 ailesinin yarın yapılacak olan etkinlikte duyurulacağına kesin gözüyle bakılıyor. Fakat beklenen bazı yazılımlar ve ürünler yapılacak olan diğer etkinlikte ortaya çıkabilir. Yarın gelmesi muhtemel ürünler şu şekilde;

  • iPhone 14 ailesi,
  • Apple Watch SE,
  • Apple Watch Series 8,
  • Apple Watch Pro,
  • AirPods Pro 2 kablosuz kulaklık

The Lord of the Rings: The Rings of Power rekor kırdı!

Bunların yanı sıra bazı donanım ve yazılımların duyurulması da bekleniyor. Ekim ayında yapılacağı söylenen bir diğer etkinlikte karşımıza muhtemek iPad ve iPad Pro modelleri çıkabilir. Aynı zaman da beklenen bazı ürünler de Ekim’de gerçekleşmesi beklenen etkinliğe sarkabilir.

Siz Gelecek Zaman etkinliğinde en çok hangi ürünü merak ediyorsunuz?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz