Apple Piazza Liberty Milano’da açıldı!

1
273 Okunma
Apple Piazza Liberty, Milano’nun merkezine canlılık katıyor!

Apple Piazza Liberty , bugün saat 17:00’de Milano’nun merkezine açıldı. Apple bugün, sanat, eğlence ve yaratıcılıkla dolu böylesine zengin bir geçmişe sahip bir şehirde; herkesin öğrenmek, yaratıcılığını sergilemek ve komşularıyla bir araya gelmek için ilham bulacağı bir mekan yaratmanın onurunu yaşıyor.

Apple Piazza Liberty

Apple Piazza Liberty ,İtalya meydanlarının iki temel unsuru olan su ve taşı bir araya getiriyor!

Hem halka açık büyük bir meydanı hem de aşağıda bulunan mağazayı kapsayan projeyle Apple, en yeni mağaza tasarımını İtalya’da ilk kez uyguluyor. Apple Piazza Liberty,  Milano’nun araç trafiğine kapalı en popüler caddelerinden biri olan Corso Vittorio Emanuele’nin sonunda bulunuyor. Ziyaretçilerini, mağazanın girişi olarak kullanılan etkileyici bir cam çeşmeyle karşılıyor. Ziyaretçiler kendilerini içine alan basamaklı bir çeşmeden geçerek mağazaya girme fırsatını yakalıyor. Ayrıca mağazanın girişi,  büyük açık hava amfi tiyatrosuyla uyumlu bir ortam. Ziyaretçiler Beola Grigia duvardan aşağıdaki mağazaya kadar desteklenen taş ve metal merdiveni indiklerinde, çoğu dünyanın dört bir yanındaki Apple Store’lardan Milano’ya gelmiş olan, son derece eğitimli 230 çalışandan oluşan bir ekip tarafından karşılanıyor.

Apple Piazza Liberty
Apple Piazza Liberty;  ücretsiz olarak düzenlenen ‘‘Today at Apple” atölye çalışmaları için geniş bir mekana sahip. Düzenlenecek olan atölye çalışmalarında fotoğrafçılık, film yapımı, müzik yapımı, kod yazma, tasarım ve benzeri konular yer alacak. Önümüzdeki Eylül ayında Apple Piazza Liberty, bir ay boyunca sürecek özel Milano Serisi etkinliklerine ev sahipliği yapacak. 21 yerli sanatçı, Milano’nun yaratıcı geleceğine ilişkin vizyonlarını paylaşacak. Ayrıca; Milano genelinde kullanılan Beola Grigia taşıyla kaplı olan meydan, günün 24 saati herkese açık olacak.  Yıl boyunca, alanda bulunan 14 Gleditsia Sunburst ağacının arasında düzenlenecek özel etkinliklere ev sahipliği yapacak!

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz