Apple’ın eski ürünleri açık artırmaya çıktı! Steve Jobs imzalı kaset ve daha fazlası

0
75 Okunma

Apple’ın eski ürünleri sık sık açık artırmaya çıkarak yüksek fiyatlardan satılıyor. Daha önce satılan ürünler arasında iPhone 1, Steve Jobs’un ikonik montu ve birçok farklı ürün yer alıyor. Apple şimdi de Steve Jobs’un imzasını taşıyan bir kaset ve Apple Computer Company’ın bir çekini açık artırmada sundu. Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Apple’ın ürünlerinden oluşan açık artırma, çevrim içi düzenleniyor

Apple’ın açık artırma ile satışa çıkardığı ürünler arasına iki yenisi daha eklendi. RR Müzayede Evi, Steve Jobs’un imzasını taşıyan bir kaseti ve Apple Computer Company’ın yine imzalı bir çekini açık artırmada satışa sundu.

Açık artırma, 4 Eylül tarihinde çevrim içi olarak başladı ve 28 Eylül’de de yine çevrim içi olarak sona erecek. İmzalı kaset için yapılan en yüksek teklif şimdiye kadar 2.383 dolara ulaştı. Müzayede evi en az 10.000 dolara satılacağını tahmin ediyor.

İmzalı çek ise yapılan son teklifle 12.650 dolara ulaştı. Müzayede evi çekin ise en az 25 bin dolara satılacağını tahmin ediyor. Yine Steve Jobs tarafından imzalanan bir başka Apple Computer çeki, 2023 yılının temmuz ayında yapılan açık artırmada 46 bin dolara alıcısını bulmuştu.

Öte yandan hatırlatmak gerekiyor ki yine aynı sene yapılan açık artırmada iPhone-1, 190 bin dolara alıcısını bulmuştu. Aynı model başka bir zaman ise 133 bin dolarlık rekor fiyata açık artırmada satılmıştı.

Apple’dan hızlı açılış: iPhone 16 Pro modellerinin stokları tükendi

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce eski Apple ürünlerinin bu fiyata satılması normal mi? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz