Apple, Watch kullanıcı arayüzüne ‘dikkate değer değişiklikler’ getirecek

0
134 Okunma

Bloomberg’den Mark Gurman, Power On haber bülteninin son sayısında, watchOS’un bir sonraki ana sürümünün kullanıcı arayüzünde dikkate değer güncellemeler de dahil olmak üzere önemli değişiklikler içerecek şekilde ayarlandığını bildiriyor.

watchOS 10 yeniliklerle geliyor

watchOS 10, Haziran ayında WWDC’de resmi olarak tanıtılacak. Bu hafta Apple, konferansın 5 Haziran’da başlayacağını ve yeni işletim sistemi duyurularının aynı zamanda Apple’ın ilk karma gerçeklik kulaklık cihazının piyasaya sürülmesiyle aynı zamana denk geleceğini doğruladı.

apple-watch-kullanici-arayuzune-dikkate-deger-degisiklikler-getirecek-1

Gürman, bu yılın farklı olacağına inanıyor ve bu Apple Watch kullanıcıları için heyecan verici bir beklenti. Daha büyük yazılım güncellemesi, donanım açısından nispeten küçük bir yılın aksine olacaktır.

Yeni watchOS’un, iOS 17’den farklı olarak, kullanıcı arayüzünde dikkate değer değişikliklerle birlikte oldukça kapsamlı bir yükseltme olması gerektiğine inanıyorum.

Gürman daha önce iOS 17’nin sahip olunması güzel bazı özelliklere sahip olacağını söylemişti . Mikro LED ekrana sahip ilk Apple Watch da dahil olmak üzere, Apple Watch donanımına yönelik daha önemli bir güncellemenin gelecek yıl gelmesi bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz