Apple Watch Series 10 tanıtıldı! Özellikleri ve fiyatı

0
280 Okunma

Apple Watch Series 10 Glowtime etkinliğinde görücüye çıktı. Çok daha gelişmiş bir ekran ve yenilenmiş tasarımla kullanıcıların karşısına çıkan akıllı saat, ayrıca watchOS 11 ile kişiselleştirilebilir bir deneyim vadediyor. İşte tüm detaylar.

YouTube video

Series 10, şirketin şimdiye kadar ürettiği en büyük ekrana sahip. Buna göre Watch Ultra’dan bile daha büyük bir ekranla geliyor. Bir önceki nesile göre de yüzde 30 daha büyük. Kullanıcılar, Posta ve Haberler gibi uygulamalarda daha fazla metin görebilecek.

Kristalin hemen altında Apple’ın ilk geniş açılı OLED ekranı bulunuyor. Buna göre her piksel daha geniş açılarda daha fazla ışık yayacak şekilde optimize edildi. Apple’ın açıklamasına göre Series 10’un ekranı yüzde 40 daha parlak hale getirildi.

Series 10, Series 9’dan yaklaşık yüzde 10 daha ince ve 9,7 mm kalınlığında geliyor. Daha ince ama aynı zamanda daha hafif olmasıyla da ön plana çıkıyor. Alüminyum kasalar yüzde 10 daha hafif. Series 10 ile birlikte paslanmaz çeliğin yerini Grade 5 titanyum alacak. Paslanmaz çelikten ise yüzde 20 daha hafif olacak.

Jet Black ve Rose Gold, Gümüş Alüminyum olmak üzere yeni renkler de tanıtıldı. Akıllı saat ayrıca ilk kez doğrudan hoparlör üzerinden müzik ve podcast çalabiliyor. Şimdiye kadarki en hızlı şarj olan Apple Watch, 30 dakikada şarjın yüzde 80’ini tamamlıyor.

Apple Watch Series 10 fiyatı 399 dolar başlangıç fiyatına sahip. 20 Eylül’de satışa sunulacak ve kullanıcılar şimdiden ön sipariş verebilecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz