WatchOS 10.4 güncellemesi: “hayalet dokunma” sorunu ortadan kalkıyor!

0
466 Okunma

Apple’ın süreceği son WatchOS 10.4 güncellemesi, Apple Watch kullanıcılarını sevindirecek türden! “Hayalet dokunuşlar “, yani ekrana dokunmadan beliren durumlar olarak bilinen rahatsız edici sorunu çözmek için beklenen WatchOS 10.4 güncellemesi, yakında piyasaya sürülecektir. Bu güncelleme, Apple Watch’unuzu kullanırken ekran üzerinde ortaya çıkan yanlış dokunuşları gidermeyi amaçlıyor.

Apple’ın yayınladığına göre ilgili güncelleme, bazı kullanıcıların yaşadığı yanlış dokunuşları düzeltecek bir iyileştirmeyi içeriyor. Bu gelişme, Apple Watch kullanıcıları arasında büyük bir heyecan oluşturdu. Peki kullanıma ne zaman sunulacak? İşte detaylar…

WatchOS 10.4 güncellemesi ne zaman sunulacak ?

Sorunun ne kadar yaygın olduğu net olmamakla birlikte, Apple’ın yetkili tamir atölyelerine gelen şikayetler, sorunun ciddiyetini gösteriyor. “Hayalet dokunuşlar”, kullanıcıların yanlışlıkla arama başlatmasına neden olduğu gibi şifre girişlerini de engelleyebilir. Bu nedenle, WatchOS 10.4 güncellemesi, Apple Watch kullanıcılarının günlük deneyimini önemli ölçüde iyileştirmeyi amaçlıyor.

WatchOS 10.4

Güncelleme şu anda kullanıcılara sunulmuş durumdadır. iPhone’unuzdan veya doğrudan Apple Watch’unuzdan indirilebilecek şekilde hazır hâlde bulunuyor.

Bununla beraber gelecek bazı güncellemeler

WatchOS 10.4 güncellemesi ayrıca ekran üzerindeki bildirimleri genişletmek için çift dokunma seçeneği de sunmaktadır. Bununla birlikte, Assistive ile Apple Pay’i kullananlar için ekstra güvenlik önlemleri ve kişi eş zamanlama sorunlarını düzelten bir düzeltme de yapılmıştır.

Bu güncelleme, Apple’ın Eylül 2023’te piyasaya sürdüğü en yeni Apple Watch modelleri ile birlikte yayınladığı sekizinci küçük güncelleme olmuştur. Geçmişteki hata düzeltme güncellemeleri, hatalı yükseklik okumaları ve saat kadranı eş zamanlama sorunlarını ele alıyordu.

apple-watch-kadranini-zamana-ve-konuma-gore-degistirme

Genel olarak WatchOS 10 güncellemesinin tanıtımı, genel olarak uygulamaların büyük kısmının yeniden tasarlanmasını, akıllı yığın widget’larını, bisiklet ve yürüyüş antrenmanları için güncellemeleri ve – her zamanki gibi – kullanılabilecek bazı yeni saat yüzlerinin eklenmesini içeriyordu.

Geleceğe dönük olarak, WatchOS 11’in yayınlanması için beklentiler yükseliyor. Apple’ın Haziran ayındaki WWDC etkinliğinde bir ön izleme sunması, ardından halka açık beta testler ve son olarak Eylül ayında nihai sürüm gelmesi beklenmektedir. Büyük olasılıkla, bu sürümün Apple Watch 10 ile birlikte piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Sizin bu güncellemeyle ilgili düşünceleriniz nedir? Yorumlarda buluşalım…

Yeni Apple Watch modellerinde bir skandal daha!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz