Apple Watch Series 7 Tanıtıldı: Yeni tasarım göz dolduruyor!

0
385 Okunma
Apple Watch Series 7

Teknoloji devi Apple’ın etkinliği sürerken yeni ürünler tanıtılmaya başladı. Dünyanın en çok tercih edilen akıllı saatlerinden olan Apple Watch serisinin y6eni modeli ortaya çıktı. Tasarımı ile gönüllere taht kuran Apple Watch serisi yine çizgisini bozmadı. İşte karşınızda baştan aşağı yenilenen tasarımı ile Apple Watch Series 7!

Apple Watch Series 7 tasarımı ve özellikleri

Apple Watch Series 7

Uzun süredir sızıntıların yaşandığı seri; beklentilerin altına düşmedi yepyeni bir tasarım ile karşımıza çıkan seri; kenarlara kader geniş ekrana sahip . Yatay olarak cihaza baktığınızda ekran net görünüyor. Tasarım tarafında gidilen bu değişiklik bilekte duruş hissinde de farklılık oluşturuyor. Daha keskin hatlar ile karşımıza çıkan serinin, klasik düğmeleri Digital Crown ve Uyut/Uyandır yer almaya devam ediyor. Yeni tasarım ile çerçeve görüntüsü de oldukça değişmiş durumda. Yukarıdan baktığınızda sensörleri kapatan bombe eskiye göre daha ince tasarıma sahip. Saatin genel tasarım özelliklerini bir kenara bırakırsak teknik tarafta da oldukça güçlü bir saat bizleri karşılıyor.

Apple Watch Series 7

Apple Watch Series 7; S7 çip ille bizleri karşılıyor. Bu yeni nesil çip ve watchOS 7 yazılımı birlikte oldukça güçlü bir performans sunuyor. Basınca duyarlı Taptic Engine sistemi sayesinde kullanıcı deneyimini arttıran yeni seri bu konuda da çizgisini bozmuyor. Alışageldiğimiz 40 44 mm ekran boyutları yeni tasarım ile 41 45 mm ile karşımızda.

Yeni serideki tasarım farklılıkları akıllara kayışların uyumu ile ilgili tedirginliğini getiriyor. Bu konuda da içiniz rahat olsun. Yeni Apple Watch Series 7 tüm Apple kayışları ile uyumlu. Temelde 5 farklı renk ile gelen serinin renk seçenekleri şu şekilde; Pasifik mavi, gümüş, uzay grisi, altın ve gece yeşili.

Apple Watch Series 7

Yurt dışında 399 dolara satışa çıkacak olan serinin Türkiye fiyatı henüz belli değil. Fakat tahminler ortalama 4000 TL civarı olacağı yönünde

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz