Aşk 101 dizisinin final sezonu yayınlandı

0
316 Okunma

Sevilen Netflix Türkiye dizisinin merakla beklenen ikinci sezonu nihayet yayınlandı. İlk olarak 24 Nisan 2020’de ilk sezonu yayınlanan dizinin ikinci sezonu aynı zamanda final olacak. Sezonda toplamda 8 bölüm yer alıyor. İşte ayrıntılar.

Aşk 101 dizinin ikinci sezonu yayınlandı

Ahmet Katkısız ve Deniz Yorulmazer’in yönetmenliğinde çekilen dizi, kısa sürede Türkiye ve dünyada popüler hale geldi. Dizi ilk sezonunu yayınlamadan önce Aşk 101 özel canlı yayın etkinliği gerçekleştirmişti. Gelenek bozulmadı ikinci sezon için de benzer şekilde etkinlik düzenlindi.

koronavirus-nedeniyle-ask-101-cekimleri-durdu

Gençlik dizisi, 4 ana karakter etrafında canlanıyor. Lise çağlarındaki bu öğrenciler okuldan atılma tehlikesi ile baş başa kalır. Yaramazlıkları ve asilikleri bir türlü son bulmayan öğrencileri atmaya karar veren müdür; en ufak bahaneyi bile değerlendirmektedir. Öğrencilerin her daim arkasında duran Burcu hoca için ise yolun sonu görünmüştür. Tayinini isteyen Burcu hoca, başka bir okula gitmeye hazırlanmaktadır. Durumu fark eden öğrencilerin okulda kalma garantileri olan hocanın gitmesine engel olmak için yeni yeni şeyler planlar. Tüm bu serüvende bitmek bilmeyen heyecan ve komediyi bulabilirsiniz.

Şimdi ise dizi ikinci sezonu ile yarım kalan hikayeyi tamamlayacak. Yeni sezon da Burcu hoca ile Kemal hoca arasındaki ilişki devam edecek mi birlikte göreceğiz.

Siz Aşk 101 dizisini izliyor musunuz?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz