Bayramda ailecek izlenecek 5 film önerisi!

0
205 Okunma

Bayram tatilinin 9 gün olması büyük-küçük herkesi sevindirdi. Kimisi tatile giderken bazıları da ailesi ile birlikte vakit geçirmeyi tercih etti. Biz de bugün sizin için bayramda ailecek izlenecek filmler listesi hazırladık.

Bayramda ailecek izlenecek filmler

1- Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı

hababam sınıfı sınıfta kaldı film önerisi

Listemizin ilk sırasında Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı filmi yer alıyor. Hababam Sınıfı, bu sefer mezun olamadıkları halde rahatsızlanan Mahmut hocaya hastanede mutlu olmasını sağlamak için sahte diplomalar hazırlamışlardır.

2- Tosun Paşa

tosun paşa

Listemizin ikinci sırasında ise Tosun Paşa filmi yer alıyor. Filmde Seferoğulları ve Tellioğulları aileleri arasındaki Yeşil Vadi meselesi ve gelişen olaylar yer alıyor.

3- Süt Kardeşler

süt kardeşler film

Listemizin üçüncü sırasında Süt Kardeşler filmi yer alıyor. Melek hanım sütoğlu Şaban zannettiği Ramazan’ı evdekiler ile tanıştırır. Ancak konağa gelen gerçek Şaban ortalığı birbirine karıştırır. Aynı zamanda Gulyabani isimli esrarengiz bir canavar konağı karıştıracaktır.

4- Neşeli Günler

neşeli günler film

Listemizin dördüncü sırasında Neşeli Günler filmi yer alıyor. Turşuculukla geçinen aile bir gün aralarında çıkan turşu nasıl yapılır meselesinden ayrılırlar. Uzun süre boyunca birbirlerini görmeyen kardeşler bir gün tesadüfen karşılaşır.

5- Bizim Aile

bizim aile

Listemizin son sırasında ise Bizim Aile filmi yer alıyor. Yaşar usta, bir fabrikada işçi olarak çalışmaktadır. Melek hanım da Yaşar usta gibi 3 çocuklu dul bir annedir. Bir gün ikili evlenmeye karar verir.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz