Bixby cilt bakım önerilerinde bulunacak

0
121 Okunma

Teknolojik açıdan geliştirmeler yapan Finlandiya merkezli güzellik şirketi Revieve, Güney Koreli teknoloji devi Samsung ile bir ortaklığa imza attı. Samsung Galaxy S10 ile başlayan ortaklık çerçevesinde Samsung markalı akıllı telefonlar selfie bazlı cilt bakım analizi yapacak ve kişisel bakım ürünleri önerecek. Bu iş için devreye Bixby giriyor.

Bixby Vision isimli özellik tüketicinin çektiği selfie sonucunda kişiselleştirilmiş bir cilt bakım analizi yapabilecek. Revieve ve Samsung’un bu işbirliği ilerleyen aylarda kişiselleştirilmiş ürün önerileri ile daha da büyüyecek. 

Konu ile ilgili açıklama yapan Revieve CEO’su Sampo Parkkinen, “Samsung’un akıllı telefonuna entegre olabilmek bizim için önemli bir kilometre taşı. Bu ortaklığı ne kadar ileri götürebileceğimizi görmek için sabırsızlanıyoruz” dedi. 

Samsung’un sanal asistanı artık daha kişisel bir asistan oluyor diyebiliriz. Bu sayede akıllı telefonların yapabileceklerinin herhangi bir sınırının olmadığını somut bir şekilde görüyoruz. İlerleyen yıllarda çok daha hayatımızın merkezine yerleşecek olan akıllı telefonlarla şimdi yapamadığımız birçok şeyi daha yapabilecek hale geleceğimiz aşikar. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz