Bu hafta 4’ü yerli 9 film izleyici ile buluşuyor

0
253 Okunma

Bu hafta vizyona giren filmler belli oldu. 7 farklı kategoride film ve 2 animasyon ile bu hafta vizyonda 9 yapım izleyici ile buluşuyor. Biz de sizler için vizyondaki yapımların konularını ve fragmanlarını derledik. İşte o filmler…

Çığlık 6 

KONUSU: Film, Hayalet Maskeli cinayetlerinden kurtulduktan sonra Woodsboro kasabasını geride bırakarak New York’ta yeni bir hayata başlayan 4 kişinin hayatını konu alıyor. Filmin oyuncu kadrosunda ise Melissa Barrera, Courteney Cox ve Jenna Ortega yer alıyor.

YÖNETMEN: Matt Bettinelli Olpin, Tyler Gillett

TÜR: Korku

65

KONUSU: Film, 65 milyon yıl önceki dünyada kızı ile hayatta kalabilmek için maceraya atılan Mills’in hikayesine odaklanıyor. Oyuncu kadrosunda ise Adam Driver, Ariana Greenblatt ve Chloe Coleman yer alıyor.

YÖNETMEN: Scott Beck, Bryan Woods

TÜR: Aksiyon, Bilim Kurgu, Gerilim

Pinkfong Sing-Along Movie 2: Wonderstar Concert

KONUSU: Pinkfong ve Hogi ilk canlı konserlerini yapmak için bir grup arkadaşı bir araya getiriyor. Ekip, şarkı sözleri ve uyumlu koreografi ile nihai etkileşimli deneyimi yaratırken takım olarak bir araya gelmeyi öğreniyor.

YÖNETMEN: Kim Suk Yoon

TÜR: Konser

Ne olacak halim?

KONUSU: Çocukken ailesi tarafından baş belası olarak görülmesi ile çocuklara düşman olan ünlü sunucu Halim Pekyaman, playboy hayatı yaşayarak günlerini geçirir. Ünlü sunucunun hayatı bir gün yayın sırasında çocuklar hakkında ileri geri konuşması ile alt üst olur. Filmin oyuncu kadrosunda Emre Altuğ, Algı Eke ve Lemi Filozof yer alıyor.

YÖNETMEN: Semra Dündar

TÜR: Komedi, Romantik

Hayaller Ülkesi: Gizemli Macera

KONUSU: Animasyon, yanlış tuttuğu dileğin getirdiği kötü sonuçları düzeltmek için zorlu maceraya atılan Kerry’nin hayatını anlatıyor.

YÖNETMEN: Ricard Cusso

TÜR: Macera, Animasyon, Aile

Uçuş 811

KONUSU: Film, bindikleri uçakta şüpheli bir ölümün meydana gelmesi ile hayatları değişen Azra ve Cengiz’in hikayesini anlatıyor. Oyuncu kadrosunda ise Burcu Kara, Emre Karayel ve Yosi Mizrahi yer alıyor.

YÖNETMEN: Hakan Kerim Karademir

TÜR: Dram

Tek Yürek İmalat-ı Harbiye

KONUSU: Film, çalıştıkları fabrikada takım kurarak futbol oynamaya başlayan İmalat-ı Harbiyeli işçileri anlatıyor. Oyuncu kadrosunda Turgay Tanülkü, İnanç Konukçu ve Sitare Akbaş yer alıyor.

YÖNETMEN: Serdar Çetinkaya

TÜR: Dram

Ulan Salih

KONUSU: Film, sevgilisinden ayrıldıktan sonra kız kardeşinin kendisine uygun gördüğü bir kızla evlenmeye karar veren bir adamın hikayesini konu ediniyor. Oyuncu kadrosunda ise İnan Ulaş Torun, Eslem Akar ve Levent Sülün yer alıyor.

YÖNETMEN: Bülent Terzioğlu 

TÜR: Komedi

Sessiz Kız

KONUSU: Filmde sorunlu ve fakir bir ailenin dokuz yaşındaki çocuğu Cait, sessiz kalarak hem okulda hem de evde gizlenerek yaşıyor. Annesinin hamileliği nedeniyle Cait, hiç tanımadığı uzak akrabalarının yanına gönderilir. Catherine Clinch, Carrie Crowley ve Andrew Bennett oyuncu kadrosunda yer alıyor.

YÖNETMEN: Colm Bairead 

TÜR: Dram

 

 

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz