Cilt bakım rutini için yeni Clarisonic Mia Smart Set!

1
414 Okunma

Cildimize iyi bakmak ve ona hakettiği değeri verebilmek için iyi bir cilt bakım rutinine ihtiyacımız var. Yaptığımız en önemli hatalardan biri de bazen koşturmaya kapılıp ya da gün sonunda çok yorulup bu rutini aksatmak. Ancak cilt bakım rutini hafife alınıp ertelenemeyecek kadar önemli bir konu. 

Günümüzde artık çeşitli cihazlarla bu rutinin süresi oldukça kısalabiliyor. Cildimizi temizlerken ya da peeling yaparken teknolojinin nimetlerinden faydalanabiliyoruz. Cilt bakım rutininde zaman kaybını önleyen cihazlardan biri de Clarisonic’in Mia Smart Seti. Yeni çıkan bu set günlük koşuşturma esnasında cilt bakımını kolay ve pratik hale getirme konusunda iddialı.

Setin bir cilt temizleme fırçası, iki yüz sıkılaştırma başlığı ve bir makyaj fırçası başlığı bulunuyor. Bu sayede üç farklı işi tek başına halledebiliyor. Kullanıcılar bir süre seti kullandıktan sonra yüzlerinin daha parlak ve gözeneklerinin sıkışlaştığı konusunda hem fikir.

Clarisonic Mia Smart, Clarisonic App üzerinden akıllı telefona bağlanabiliyor. Bu sayede cihaz cilt verilerini toplayıp bir süre sonra öneriler oluşturabiliyor. Yani bir cilt bakım rutini ürünü için yeterince akıllı. 

Mia Smart’ın iddiaları da oldukça dikkat çekici. Cildi ellerden altı kat daha iyi temizlediği söylenen cihaz ayrıca makyaj fırçası ile 60 saniyede görevini tamamladığını iddia ediyor. Yüzü sıkılaştıran başlıklar ise dolaşımı hızlandırıp kırışıklıkları azaltıyor. 

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz