Çocuklar için en iyi 5 animasyon önerisi!

0
157 Okunma

Uzun bir tatil dönemi bitmek üzere. Okullar açılmadan önce ailecek izleyebileceğiniz en iyi 5 animasyon filmini sizin için listeledik. İşte en iyi 5 animasyon önerisi…

Çocuklar için animasyon önerisi

  • Ne Zha

KONUSU: Animasyon, fantastik ve macera türünde izleyicilere sunulmuştur. Filmde, Ruh Tohumu, Kral Zhou’nun yeni bir hanedan kurmasına yardım etmek için bir insan olarak reenkarne edilebilirken, İblis Hapı insanlığı tehdit eden bir şeytan yaratacaktır.

  • Maymun Kral

KONUSU: Animasyon, büyülü dövüş değneği ile zorlu bir maceraya atılan bir maymunun hikayesini anlatıyor. Yapım, aksiyon, aile,komedi ve fantastik türde izleyici ile buluşuyor.

  • Enkanto: Sihirli Dünya

KONUSU: Animasyon, Kolombiya dağlarında, sihirli bir evde yaşayan, aynı zamanda özel güçleri olan bir ailenin hikayesini anlatıyor. Film, aile, fantastik ve komedi türünde izleyici karşısına çıkıyor.

  • Mumyalar

KONUSU: Animasyon, eski Mısır’da gizli bir yeraltı şehrinde yaşayan üç Mısırlı mumyanın macerasını konu alıyor. Yapım, aile, komedi ve macera türünde izleyicilerin karşısına çıkıyor.

  • Elemental: Doğanın Güçleri

KONUSU: Element Şehri’nde yaşayan ateş, su, toprak ve hava elementlerinden sakinlerin yaşadıklarını konu alıyor. Film, komedi ve aile türünde izleyiciler ile buluşuyor.

 

Çocuklarınız ile izleyebileceğiniz film önerimiz bu şekildeydi. Yorumlarınızı bizimle paylaşmayı unutmayın.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz