Çocuklar için en iyi akıllı saatler! Onları her an takip edin!

0
2.089 Okunma

Giyilebilir teknoloji dünyası, her geçen gün farklı ihtiyaçlar dahilinde yeni ürünler ortaya koyuyor. O ihtiyaçlardan biri de akıllı saatler. Kimisi bu ürünleri spor ve sağlıklı yaşam için kullanırken kimisi akıllı asistan olarak yanından ayırmıyor. Bazılarıysa bu teknolojiyi, çocuğunu takip etmek ve güvende olduğunu bilmek için kullanıyor. Eğer sizin de çocuğunuzun nerede olduğunu bilmek ve iletişim kurmak istiyorsanız aradığınız şey bir akıllı saat olabilir. Bu yazımızda sizler için çocuğunuza alabileceğiniz en iyi akıllı saatleri derledik. İşte listemiz!

Çocuğunuz için en iyi akıllı saatler!

Wiky Watch 4 Plus Akıllı Çocuk Saati

Wiky Watch 4 Plus’ın, 1.3 inç ekran genişliği ve 55 gram ağırlığı var. Ergonomik tasarımı sayesinde çocuğunuzun kolunu yormuyor. Hem ios hem de Android işletim sistemine uyumlu cihaza sim kartı da takılabiliyor. Saatle aramalar yapılabiliyor, fotoğraf ve video gönderilebiliyor. Buna ek olarak çocuğunuzun bu saatle ne gibi işlemler yaptığını görebiliyorsunuz. Örneğin kimlerle arama yaptığını görmek gibi.

Çocuğunuz sizin uygulama üzerinden belirlediğiniz yerlerin dışına çıkarsa (ev,okul vb.) “Güvenli Alan Ayarı” sayesinde sizlere bildirim geliyor. Bunun yanı sıra GPS özelliği sayesinde attığı her adımdan haberdar olabiliyorsunuz. S.O.S acil çağrı butonu bulunan saatte yan tarafta bulunan tuşa üç kere basıldığında size bildirim geliyor.

Bu saat çocuğunuzun size ihtiyacı olduğu zamanlarda kolay ulaşmasını sağlayacak. Son olarak derslere yoğunlaşma özelliği sayesinde, ders zamanlarını ayarlayabiliyorsunuz. Böylelikle bu saatler içerisinde saate bildirim gelmesini, arama yapılmasını engelleyebiliyorsunuz.

TCL MT42 Akıllı Çocuk Saati

Şık ve ilgi çekici tasarıma sahip MT42’nin 1.54 inç ekran büyüklüğüne ve 36 gram ağırlığı var. Bu cihazın en önemli özelliklerinden biri kendi kamerasına sahip olması. Bu sayede istediğiniz zaman ve istediğiniz yerde çocuğunuz size fotoğraf yollayabiliyor.

Tek seferlik şarj dolumuyla ortalama 1 hafta kadar pil ömrü sağlayan saat, kullanıcı açısından kolaylık sağlıyor. iOS ve Android uyumlu cihaza sim kartı da takabiliyorsunuz. Bununla birlikte WİFİ, NFC ve Bluetooth kolaylıkları yer alıyor.  IP65 koruması olan saat darbelere de dayanıklı. Her ebeveynin çocuğuna alması gereken bir cihaz olduğunu söylemeden geçmeyelim. Son olarak sizin önceden belirleyebileceğiniz güvenli alan rotası sayesinde, çocuğunuz bu rota dışına çıktığında size anında bildirim gelecek ve siz de çocuğunuzu kontrol etme imkanına sahip olacaksınız.

Bilicra Connect Akıllı Çocuk Saati

Bilicra Connect Akıllı Çocuk Saati; en önemli ve dikkat çeken özelliği görüntülü konuşabiliyor olmanız. 1.4 inç ekran genişliği ve 55 gram ağırlığı bulunan saat kompakt bir tasarıma sahip. Bununla birlikte Sim kartı takılabilen bu saatte çocuğunuzu istediğiniz zaman arayabilirsiniz.

Bu saatle birlikte diğer saatlerde olduğu gibi ona güvenli alan rotası çizebilirsiniz. Böylelikle çocuğunuzun nerede olduğunu bilir ve güvenli alanın dışına çıktığı anda müdahale edebilirsiniz. Hem Wi-fi hem de çağrı yanıtlama özellikleri bulunan bu akıllı saat hem sizin hem de çocuğunuzun hayatını oldukça kolaylaştıracak özelliklere sahip.

Smartbell Q569 Sim Kartlı Akıllı Çocuk Saati

 

Yine oldukça heyecan verici özelliklere sahip bu cihaz çocuğunuzun güvende olmasını sağlamak için birebir. Bu saatle birlikte çocuğunuzun olduğu ortamı kendi takip uygulamanızdan fotoğrafını çekebiliyor aynı zamanda ortam seslerini dinleyebiliyorsunuz. iOS ve Android uyumlu cihaza Sim kartı da takabilirsiniz. Bu sayede sesli aramalar gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca; SOS tuşuna üç defa basıldığında ebeveyni arama özelliği olduğunu da belirtelim. 2 saat şarj ile 24 saat pil ömrü sunan cihaz uzun ömürlü olması sebebi ile tercih ediliyor.

Önerilerimizi beğendiniz mi?

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz