Deezer podcast’ler için yeni bir özellik devreye soktu

0
208 Okunma
Deezer podcast özelliği

Deezer artık podcast yayıncıları için bir analiz uygulamasına sahip. Biliyorsunuz dünya çapında birkaç yıl içinde podcast yayınlarında önemli bir artış görüldü. Özellikle tematik bazı podcast yayınlarını bu sektörü doyurduğunu söylemek yanlış olmaz. Deezer da Apple’ın podcast’leri ve Spotify’ın podcsat’lerine ek olarak podcast istatistiklerini, hedef kitle demografisini ve daha fazlasını göstermek için yeni özellikler ekliyor. İşte Deezer podcast özelliği sunduğu uygulaması:

Deezer podcast özelliği sunduğu uygulaması

Deezer podcast ozelligi-00

Fransa merkezli Deezer, podcast yayıncıları için özel bir analiz uygulaması başlattı ve halihazırda Google Podcasts ve Stitcher gibi analizler sunan diğer platformları arasında yerini aldı.

Analytics by Deezer adı verilen bu uygulama podcast’inizin bilgilerini iki sekmede düzenleme imkânı sunuyor: Analiz ve takipçiler. Analytics, podcast’in akış sayısını, benzersiz dinleyicilerini, hayranlarını ve podcast’lerin paylaşımlarını göstermenin yanı sıra ayrıca toplam ve en yüksek dinleme süresini de gösteriyor.

En çok izlenen bölümleri, dinlenme süreleri de bu özellik sayesinde platforma ekleniyor.  Kitle sekmesi ise hayranlarınızın yaşını ve cinsiyetini ve masaüstünde versiyonunda ve mobil versiyonda kimlerin dinlediğini gösteriyor.

Deezer, aylık olarak 16 milyon aktif kullanıcısı bulunan bir platform. Bu noktada popülerliği her geçen gün artan podcast yayınları için adım atıyor olması ise oldukça iyi duruyor. Deezer Analytics, App Store ve Play Store’dan indirilebiliyor.

Apple’dan bayramı Podcast’lerle geçirmek için öneriler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz