Disney+, Türkiye için avantajlı yıllık tanışma paketini duyurdu

1
465 Okunma

Aylık abonelik sistemine dayalı online dizi-film izleme platformu Disney Plus, Türkiye’de yayın hayatına başlamak için gün sayıyor. 14 Haziran itibarıyla yayına başlayacak olan platformun Türkiye için avantajlı yıllık tanışma paketini duyuruldu.

Disney Plus’tan Türkiye’ye özel ön kayıt kampanyası

Netflix ile rekabet içerisinde olan Disney+ Türkiye kullanıcılarına özel bir tanışma paketi duyurdu. Böylece platformun üyelik ücretleri belli oldu. Bugünden itibaren 14 Haziran’dan önce e-posta adresi ile kayıt oluşturan kullanıcılar Disney+’a yıllık 279,90 TL’ye abone olabilecek.

disney-turkiye-icin-avantajli-yillik-tanisma-paketini-duyurdu-1

Disney+’ın web sitesinde yayınlanan duyuruya göre Tanışma Paketi adı verilen paket ile kullanıcılar 12 aylık paketi 8 ay fiyatına satın alabilecek. Bu kampanyadan yararlanmak için disneyplus.com adresindeki Şimdi Kaydol butonuna tıklamanız ardından e-posta adresinizi girmeniz gerekmekte.

Platformun standart üyelik fiyatları ise aylık 34,99 TL ya da yıllık 349,90 TL olarak belirledi. Geçtiğimiz günlerde resmi Twitter hesabı üzerinden ilk yerli dizisi Kaçış‘tan ilk görüntüler paylaşan şirket büyük projelerin hazırlığını yapıyor.

1 Yorum

  1. Merhaba.
    Geçen hafta 2-3 kere kayıt oldum ama bugün yani 14 Haziran’da halen link içeren eposta gelmedi.
    Dolayısıyla abone olmadım. İmdirim vaadiniz karşılanmadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz