Dizüstü Bilgisayar satın almadan önce dikkat edilmesi gerekenler!

0
144 Okunma

Yeni bir dizüstü bilgisayar alırken dikkat edilmesi gerekenleri sizin için listeledik. İşte dizüstü bilgisayar satın alırken dikkat edilmesi gereken noktalar.

Dizüstü bilgisayar alırken nelere dikkat edilmeli?

  • Ne kadar bütçeniz var? 

Dizüstü bilgisayar satın almadan önce ilk dikkat etmeniz gereken şey bütçenizin ne kadar olduğu olmalı. Sahip olduğunuz bütçe miktarı tercihinizi belirlemenize yardımcı olacaktır.

  • Bilgisayarı hangi alanda kullanmak istiyorsunuz?

Dış görünüm itibari ile bilgisayarlar birbirlerine benzeseler de özellikleri farklı. Tercihinizi en çok bilgisayarda nasıl iş yapıyorsanız o şekilde tercih etmelisiniz. Örneğin oyun oynamayı seven biri oyun bilgisayarı tercih etmelidir.

  • Taşınabilirlik ve esneklik sizin için önemli bir detay mı? 

Özellikle freelancer çalışanlar için taşınabilir ve hafif bilgisayarlar ayrı bir öneme sahip. Her an her yerde rahat kullanım için taşınabilirlik ve esneklik özelliklerine de dikkat edebilirsiniz.

  • Gün içerisinde ne kadar süre bilgisayar kullanıyorsunuz? 

Batarya tüketimi de önemli detaylar arasında yer alıyor. Uzun süre hızı ve performansı azalmayan bilgisayarlar daha rahat kullanım sağlayacaktır.

Doğru dizüstü bilgisayar seçimi için önerilerimiz bu şekildeydi. Peki siz bilgisayar satın alırken hangi özelliklere dikkat ediyorsunuz? Yorumlarınızı bizimle paylaşmayı unutmayın.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz