Eksiksiz seyahat planı için Fulltrip ile tanışın!

0
170 Okunma
Shot of a young family spending quality time at the beach

Türkiye’nin dijital seyahat platformu Fulltrip, Turkcell‘in Hızlı Giriş teknolojisi ve Paycell gibi servisleri ile kullanıcılara seyahat ihtiyaçlarını tek bir adres üzerinden sunmayı hedefliyor.

Uçtan uca tatil planlama imkanı tanıyan Fulltrip, 2018 yılında tatil yapmak isteyenlere full hizmet sunmayı hedefliyor.Uygulama, bu yıl hafta sonları ve resmi tatillerle birlikte toplam 116 gün tatilin bulunduğu Türkiye’de, tatil kavramına yeni bir anlayış getirmeyi hedefliyor.

Turkcell’in sunduğu hizmetlerle kendini güçlendiren uygulama, milli ödeme platformumuz Paycell ile güvenli ödeme imkanı sunarken BiP uygulaması üzerinden de 7/24 destek sağlıyor.

Seyahat sitesi, ücretsiz dijital rehber sunuyor

Two friends taking a selfie in front of the Eiffel Tower in Paris.

Hızlı Giriş teknolojisiyle hangi operatör olduğu farketmeksizin üye olmak isteyen kullanıcılar sadece cep telefonu numaralarını girerek üyelik işlemini gerçekleştirebiliyorlar. Bunun dışında rezervasyonlardan önce kullanıcılarına gidecekleri rotaya göre özel dijital rehber hazırlayan hizmet, bu rehberde dünyadan 120 şehir için hazırlanan ve Gezginin Defteri olarak adlandırılan rehber ile birlikte yeme-içme noktaları, görülmesi gereken yerler, otel, eğlence adresleri, yazlık ve kışlık mekan önerileri yapıyor.

Seyahat hizmeti, içerisinde 220 binden fazla otel, 120’den fazla havayolu şirketi, 4 binden fazla araç kiralama firması ve 1000’den fazla tur seçeneği sunarken Şubat 28’e kadar yüzde 45’e varan indirim sağlıyor. Aynı zamanda kullanıcılar rezervasyonlarının koşulsuz iptal seçeneğiyle iptalini gerçekleştirebiliyorlar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz