Elektronik ürünlerde avantajın tadını çıkarmak için Premium üyeliğini kaçırma!

0
76 Okunma

Son yıllarda teknolojideki gelişmeler ile beraber alışveriş anlayışı da farklı boyutlar kazanmaya başladı. Halen ihtiyaçlarını dokunarak ve görerek satın almak isteyen bir kitle olsa da online alışveriş yaparak ihtiyaçlarını karşılamak isteyen kitle gittikçe kalabalıklaşıyor.

Türkiye’de online alışveriş yapabileceğiniz pek çok platform bulunuyor. Bunlardan biri de Hepsiburada. Birbirinden farklı kategorilerde zengin ürün çeşitliliği ile yıllardır siz değerli müşterilerine hizmet veriyor. Uygulama ve web sitesi üzerinden online olarak kolaylıkla alışveriş yapabileceğiniz bir arayüze sahip. Üyelikler ile platform ile bağınızı kuvvetlendirebilir ve çeşitli avantajlardan yararlanabilirsiniz.

Sağladığı kolaylıklar sayesinde herkes tarafından kullanılabilen alışveriş platformu, normal üyeliğin yanı sıra daha özel fırsatların sunulduğu aylık ya da yıllık üyelik fırsatları da sunuyor. Hepsiburada Premium olarak adlandırılan program sayesinde pek çok özel fırsat ve avantajı kullanabilirsiniz. Yeni deneyimler elde edebileceğiniz premium üyelik sayesinde kaliteli ürünlere konforlu bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Premium üyelere özel olarak geliştirilen teslimat ağı ile geliştirilmişmiş yetenekler ile tanışabilirsiniz. Hızlı ve güvenli alışveriş için tercih edebileceğiniz Hepsiburada platformunu kullanarak alışveriş deneyiminizi en üst düzeye çıkarabilirsiniz. Uzun yıllardır pek çok kullanıcıya hizmet sunan platform müşterilerinden aldığı geri bildirimler ile premium üyeliği geliştirerek daha konforlu alışveriş deneyimi sunmak istiyor. Premium üyelik kullanarak alışverişlerinizde kendinizi özel hissedebilirsiniz.

Yedi gün yirmi dört saat alışveriş deneyimi yaşayabileceğiniz Hepsiburada platformunun, premium üyeliği alışverişlerinizin her anında yanınızda oluyor. Milyonlarca ürün seçeneği arasından keyfinize, tarzınıza ve ihtiyaçlarınıza uygun ürünü bulmada size kolaylıklar sağlamak için filtreleme seçeneği bulunuyor.

Belirli marka, belirli ürün ya da kategoride arama yaparak istediğiniz ürünü çok daha kısa sürede bulabilirsiniz. Ürünü bulduğunuzda ise ürüne dair pek çok detaya hakim olabilmeniz için ürünün kullanımı ve içeriği hakkında bilgi sahibi olabiliyorsunuz. Hepsiburada platformunun ayrıcalıkları arasında yer alan müşteri hizmetlerinin kalitesi oldukça iyi.

En iyi müşteri hizmetleri deneyimi yaşayabilmek için premium üye olabilirsiniz. Premium üyelere özel hattan beklemeden temsilci ile iletişime geçerek soru ve sorunlarınızı hızlıca çözüme ulaştırabilirsiniz. Premium üyelerin avantajlarından elektronik ürünleri satın alırken de faydalanabilirsiniz. Bilgisayar, telefon gibi lektronik ürünleri satın alırken çok daha özenli davranmak gerekiyor. Premium üyelerde bu işlem çok daha kolay oluyor. Elektronik ürün satın alırken de iade ederken de premium üyeliğin getirmiş olduğu avantajları rahatça kullanabilir ve alışveriş deneyiminizi en yüksek seviyeye çıkarabilirsiniz.

Hepsiburada Premium Üyelik Nasıl Yapılır?

Hepsiburada’nın özel avantajlar sağlayan premium üyeliği alabilmeniz için iki seçeneğiniz bulunuyor. İlki Türkiye’nin önde gelen alışveriş platformunun web sitesinden; ikincisi ise online marketlerden indireceğiniz platformun uygulamasından premium üyeliği başlatabilirsiniz. Premium üyeliği aktif hale getirebilmeniz için izlemeniz gereken yollar aşağıdaki gibi sıralanabilir:

  • Web sitesinin ana sayfasından ya da uygulamanın menüsünden ‘Premium’ ya da ‘Premium Üye Ol’ butonunu bulmalısınız. Butona tıklayarak gerekli sayfaya yönlendirilirsiniz.
  • Üyelik sayfası açıldığında ‘Premium Üyelik Satın Al’ butonu karşınıza çıkar ve bu butona tıklayınız.
  • Premium üyelik alabileceğiniz aylık ve yıllık seçeneklerin sıralandığını göreceksiniz. Size uygun olan üyelik yöntemini seçtikten sonra ödeme ekranına yönlendirileceksiniz.
  • Ödeme ekranı açıldığında seçtiğiniz premium üyeliğin ücretinin alınabilmesi için gerekli bilgileri girmeniz gerekiyor. Bilgileri tamamladığınızda ödeme işlemi başarılı olur.
  • Artık premium üyeliğiniz aktif hale gelir.

Hepsiburada’ya normal yollardan da üye olarak diğer avantajlardan yararlanabilirsiniz. Premium üyelik aylık ya da yıllık olarak belirli ücret karşılığında daha fazla avantaj sağlamak isteyenlerin tercihi oluyor. Siz de bu avantajlardan yararlanmak isterseniz premium üyeliği tercih edebilirsiniz.

Elektronik Ürün Satın Alırken Premium Üyeliğin Sağlamış Olduğu Faydalar Nelerdir?

Hepsiburada, kurulduğu günden günümüze kadar ziyaretçilerini en iyi şekilde ağırlayarak dünya çapında ün kazanmış markaların en kaliteli ürünleri ile sizleri buluşturuyor. Premium üyelik hizmeti ile de sunmuş olduğu kaliteyi daha iyi şekilde devam ettirmeye ve tüm kullanıcıların bu kaliteli hizmet ve ürün seçeneklerinden fayda sağlayabilmesini amaçlıyor. Giyim, mobilya, araç aksesuarı, elektronik ürünler gibi çok çeşitli marka ve ürünleri müşterilerine ulaştırıyor. Sadece size özel avantajlar yakalamanıza da imkan tanıyan premium üyelik ile elektronik ürünlerinizi çok daha iyi fırsatlarda sahip olabilirsiniz. Elektronik ürün alışverişlerinizde premium üyeliğin size sağlayacağı faydalardan bazıları şöyle sıralanabilir:

Hızlı Teslimat Avantajı

Kargolama süreçlerindeki gecikmelerden dolayı özenle beğenerek satın aldığınız ürünler elinize zamanında ulaşmayabilir. Hepsiburada’nın premium üyelerine özel olarak sunduğu hızlı teslimat seçeneği ile ürünlerinize kısa zamanda kavuşabilirsiniz. Sadece belirli ürünlerde uygulanan hızlı teslimat avantajından elektronik ürün alışverişlerinizde yararlanabiliyorsunuz. Detaylı bilgi almak isterseniz platformun resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Kargo Bedava Avantajı

Hepsiburada’nın resmi web sitesinden ya da uygulama üzerinden normal üyeliklerinizle de bazı satıcıların sunmuş olduğu kargo bedava avantajlarından yararlanabilirsiniz. Premium üyelik aldığınızda ise her 25 TL ve üzerindeki satın alma işlemlerinizde kargo bedava avantajı yakalamış olursunuz. Premium üyelik aldığınızda tüm alışverişlerinizde ekstra kargo ücreti ödeme zahmetinden kurtulursunuz.

Öncelikli Müşteri Hizmetlerinden Yararlanma Avantajı

Hepsiburada’nın müşteri hizmetlerinden yararlanmak isteyen premium üyelik sahipleri kendilerine ayrılan özel hat sayesinde temsilciye çok daha kısa sürede ulaşabiliyor. Siz de premium üyelik sahibi olarak bu özel avantajdan yararlanabilirsiniz. Çözüme ulaşmasını istediğiniz iade ve iptal işlemlerinde, ürünlerle ilgili soru ve sorunlarınızda en hızlı çözümü premium üyelik ile elde edebilirsiniz.

Premium Üyelere Özel Tanımlanan İndirim ve Kampanyalardan Yararlanabilme Avantajı

Türkiye’nin önde gelen alışveriş platformu Hepsiburada, premium üyelerine özel indirim ve kampanyalar hazırlıyor. Bu özel indirimler sayesinde elektronik ürünlere, araç aksesuarlara, giyim ve mobilya ihtiyaçlarınıza ve hatta market alışverişlerinize bile daha avantajlı fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Bütçe dostu indirimler ve kampanyalardan yararlanabileceğiniz premium üyeliğe siz de kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

İade Süresinde Esneklik Avantajı

Hepsiburada resmi web sitesi ya da online marketten edindiğiniz Hepsiburada uygulaması üzerinden satın aldığınız ürünleri iade etmek istediğinizde her kullanıcıya sunulan belirli bir süre içinde bu işlemiyapabilirsiniz. Premium üye olduğunuzda bu sürede esneklik hakkınız doğuyor. Özellikle elektronik ürünlerde kargo ve kurulum süreci düşünüldüğünde daha uzun iade süresine ihtiyacınız olabilir. Premium üyelere özel olarak sunulan iade süresi uzatma avantajından yararlanarak satın almış olduğunuz elektronik ürünü istediğiniz zaman iade etme imkanına sahip oluyorsunuz.

Ürünleri Satın Almada Öncelik Hakkı

Özel üyelere yani premium üyelere sunulan bu hizmet sayesinde sınırlı sayıda olan ya da yeni çıkan ürünlerden ilk sizin haberiniz olabilir. Premium üyeleri diğerlerinden ayıran önemli avantajlardan iri olan bu hak sayesinde talebi yüksek olan ürünler satışa sunulduğunda anında haberdar olarak satın alma işlemi gerçekleştirebilirsiniz. İndirimli elektronik ürünler kategorisinden ürün satın almak istediğinizde premium üyeliğinizin olması sizi daha avantajlı hale getirir.

Premium Üyelere Özel Davetler

Premium üyelerin avantajları say say bitmiyor. Premium üyeliğinizin aktif olmasından itibaren Hepsiburada tarafından düzenlenen ya da markaların Hepsiburada için düzenlediği etkinliklere davetiye kazanabilirsiniz. İndirimler, kampanyalar ve pek çok aktivitenin yapıldığı bu etkinliklere siz de premium üye olarak katılma hakkına sahip olabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz