Elon Musk, X için iki yıl aradan sonra personel alacak

0
118 Okunma

Elon Musk, eski adıyla Twitter’ı 2022 yılında satın aldı. İş insanı, Twitter’ı satın aldıktan sonra şirketi ve sosyal medya platformunu tamamen değiştirdi. Bu değişiklik, şirketin ismine ve logosuna yansırken platformun da tüm özelliklerine yansıdı. Elon Musk, söz konusu değişiklikleri yaparken şirketin elemanlarını da değiştirdi. Birçok kişiyi işten çıkardı ve yeni çalışanlar aldı. Elon Musk, şimdi ise bir değişikliğe giderek farklı departmanlarda X için işe alım yapmaya hazırlanıyor. Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Elon Musk, iki yıl aradan sonra X için işe alım yapacak

Elon Musk, Twitter’ı satın aldıktan sonra şirketin neredeyse bütün çalışanlarını işten çıkardı. İş insanı, çalışanları çıkarırken de yeni elemanlarını işe alarak şirketi ve sosyal medya platformunu baştana aşağı değiştirdi. Hatta öyle ki şirket çalışanları, 6.000 kişiden 1.500 kişiye kadar indirildi.

İşten çıkarmalar ve değişiklikler, sosyal medya platformunda birçok soruna yol açtı ve güvenlik açıkları meydana geldi. Bu nedenle de birçok X kullanıcısı, yeni platformlara yönelmeye başladı. Fakat sorunlar zaman içinde çözüldü ve kullanıcı sayısı yeniden arttı.

Elon Musk, tüm bu sorunların ardından X için iki yıl aradan sonra ilk kez personel alımı yapacak. X adına başta güvenlik ve emniyet departmanları olmak üzere 24 adet iş ilanı açıldı. Elon Musk, yeni elemanlar alarak şirketin ve sosyal medya platformunun güvenliğini artıracak.

Ailenizle izleyebileceğiniz en güzel animasyon filmleri – Disney+

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz