En iyi 10 saç maşası!

0
6.063 Okunma

Eğer kuaföre gitmeye vaktimiz yoksa bir saç maşası ile mucizeler yaratabiliriz. Evde saç şekillendirmenin en profesyonel yollarından biri olan saç maşaları dalgalanmasını istediğimiz saçlarımızın en büyük dostu. Tabi durum böyle olunca en iyi saç maşasını seçmek de son derece önemli. Saç maşasının boyundan büyük işler yapabilmesi hem işleri kolaylaştırıyor hem de çok daha başarılı sonuçlar almamızı sağlıyor. 

Doğru saç maşasını seçmek için ilk önce saç tipinizi doğru tanımlamanız gerekiyor. Farklı ısı seviyelerini seçebildiğiniz bir saç maşası, saçınıza ısının daha az zarar vermesine yardımcı olur. Mümkünse dijital sıcaklık göstergeli bir maşa ne yaptığınızı daha iyi bilmenizi sağlar. Saçınızı güzelleştirmek isterken zarar vermek istemezsiniz. İşi tamamen ona bırakmak için otomatik dönen saç maşalarından birini de tercih edebilirsiniz. 

İşte en iyi 10 saç maşası!

Rowenta CF 6510 Curl Activ Automatic Rotation  

Hızlı ısınan bu saç maşası otomatik döner başlığa sahip. Yani kendi işini kendi yapabiliyor. 

Remington CI5338 Pro 38 mm

Seramik kaplaması sayesinde elektriklenmeyi önleyen Remington CI5338 Pro 38 mm saç maşası kalıcı bukleler oluşturuyor.

Babyliss C338E Sublime Touch 38 mm

Seramik kaplaması sayesinde hem elektriklenmeyi önlüyor hem de ısıyı eşit bir şekilde yayarak saçın zarar görmesini engelliyor.

Braun Satin Hair 7 Iontec

Aktif iyon teknolojisine sahip olan Braun Satin Hair 7 Iontec saçların parlak ve sağlıklı görünmesini sağlıyor. 

Philips CurlCeramic

Belirgin kıvırcıklarım olsun diyorsanız Philips’in bu saç maşası tam size göre. Bukle maşası 16 milimetre olan maşa ile canlı ve hareketli bukleler oluşturmak mümkün.

Arzum AR585 Buka 

Yüksek sıcaklıklara kısa süre içinde çıkan Arzum AR585 Buka kısa sürede sizi istediğiniz saçlara kavuşturabiliyor. Ayrıca elektriklenmeyi önlüyor.

Philips Remington CI606 Curl Revolution

Pratik bir kullanıma sahip olan Philips Remigton CI606 Curl Revulution’ın otomatik döner bağlığı bulunuyor. Böylece çok fazla uğraşmaya gerek kalmıyor. 

Babyliss Babyliss Pro Mira Curl Perfect

Farklı bukle türleri de oluşturabileceğiniz Babyliss Babyliss Pro Mira Curl Perfect ile sürekli kuaföre gitme derdini ortadan kaldırıyor.

Babyliss 32 mm Curling Iron

Eğer kalın bukleler istiyorsanız 32 milimetrelik bu maşayı tercih edebilirsiniz. Çabuk ısınan saç maşası özellikle uzun saçlarınız varsa sizi memnun edecektir.

Philips CurlControl HP8605 00

Başarılı saç maşaları ile dikkat çeken Philips’in bu modeli de başarılı bukleler yapabilmenizi sağlıyor. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz