En iyi 4 iPhone dosya yönetici uygulaması

0
302 Okunma

Apple iOS 11 ile ilk kez Dosyalar uygulamasını kullanıma sundu. Çoğu kullanıcıyı rahatlatan bu uygulamadan çok daha iyi üçüncü parti uygulamalar bulunmakta. Bu içeriğimizde sizler için en iyi 5 iPhone dosya yönetici uygulamasını derledik.

Dropbox

en-iyi-5-iphone-dosya-yonetici-uygulamasi-1

Herkesin buluta dosya yüklemesine ve aktarmasına ayrıca bunları herkesle paylaşmasına olanak tanıyan Dropbox en iyi 4 iPhone dosya yönetici uygulamasından biri. iPhone Dosyalar uygulamasının aksine, kullanıcı dostu bir tasarıma sahip. Uygulamanın en iyi yanı menü sistemi diyebiliriz. Yalnızca dosyaları seçin ve tüm olası işlemleri görmek için menü düğmesini kullanın. Uygulama aynı zamanda birden fazla dosya ve klasörü açmayı, yeniden adlandırmayı ve taşımayı da kolaylaştırmakta.

Document

en-iyi-5-iphone-dosya-yonetici-uygulamasi-2

Dosyalar, belgeler, kitaplar veya herhangi bir içeriği Documents ile rahatlıkla görüntüleyebilirsiniz. Bu işlemleri hızlıca yaparak zaman kazanabilirsiniz. 

Google Drive

en-iyi-5-iphone-dosya-yonetici-uygulamasi-2

En iyi 4 iPhone dosya yönetici uygulamasından biri olan Google Drive, dilediğiniz bir cihazdan tüm dosyalarınızı yedekleyebileceğiniz ve onlara erişebileceğiniz güvenli bir yer. Üstelik internete bağlı değilken ve hareket halindeyken içeriğinizi bu uygulama üzerinden görüntüleyebilirsiniz.

Box

en-iyi-5-iphone-dosya-yonetici-uygulamasi-4

Her yerde, her zaman tüm içeriğinize güvenli bir şekilde ulaşabileceğiniz Box ile içeriği sorunsuz bir şekilde tarayabilir kaydedebilir ve yükleyebilirsiniz. Bu uygulama Apple tarafından En İyi Yeni Uygulamalar ve En İyi Yeni İş Uygulamalarında Öne Çıkan uygulamalardan biri.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz