En iyi 5 siyah nokta temizleme cihazı

0
4.017 Okunma

Görüntüsü ile rahatsızlık veren siyah noktalardan kurtulmak için çeşitli ürünler kullanıyoruz. Bunlardan biri de siyah nokta temizleme cihazı. Bu yazımızda sizler için en iyi 5 siyah nokta temizleme cihazını listeledik.

Xiaomi InFace

Xiaomi Inface siyah nokta giderici, cilt bakımınıza eşlik edecek en iyi ürünlerden bir tanesi. Oluşturduğu vakum etkisiyle cilt üzerindeki siyah noktaları; fazla yağı ve kiri emen cihaz, kan dolaşımını arttırarak daha canlı bir cilde kavuşmanızı sağlıyor. Ayrıca Inface siyah nokta giderici cihazın yavaş, orta ve hızlı olmak üzere 3 farklı modu bulunmakta. Son olarak cilt tipinize uygun modu seçerek cildinizin zarar görmesini engelleyebilirsiniz.

Eragon

Eragon siyah nokta temizleme cihazı; vakum özelliği sayesinde ciltteki siyah noktaları, kiri ve yağı temizliyor. Ayrıca 4 farklı başlığı bulunan cihaz cildinizi tahriş etmeden nazikçe temizlemenizde yardımı oluyor. Son olarak kullanımı oldukça basit olan cihazı aşağıdaki butona tıklayarak satın alabilirsiniz.

Gomax Ultrasonik

Gomax, Ultrasonic teknolojisiyle siyah noktaları kaldıran en iyi siyah nokta temizleme cihazlarından biri. Akne; sivilce ve siyah nokta oluşumuyla mücadele eden Gomax ayrıca ultrasonik titreşim ile temizleme sıvısını atomize eder ve kiri temizler. Son olarak cihaz alın; yanak, ağız köşesi, çene ve burun bölgelerini temizlemek için uygundur.

Polosmart PSC06

Tıkanmış gözenekleri başarılı bir şekilde açan Polosmart; cildinizi yağ, kir ve tozdan arındırıyor. Ayrıca ciltteki kan dolaşımını arttırarak ışıl ışıl bir cilde kavuşmanızı sağlıyor. Ayrıca cihaz, şarjlı olması sayesinde rahat kullanım sunar ve dilediğiniz yere taşınabilmektedir.

Vovento

Vovento; cilt yağlarını temizleyerek sivilceleri azaltma, ciltte yumuşaklık sağlama, cilt gözeneklerini temizleme, vakumlama tekniğiyle cildin kan dolaşımını hızlandırarak cildi sıkılaştırma gibi özellikleri sayesinde güzelliğinizi her zaman korumaya yardımcı olmaktadır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz