En iyi ateş ölçer bu mu? – PolyGreen ateş ölçer inceleme!

0
323 Okunma

Akıllı dijital sağlık ürünleri ile dikkatleri üzerine çeken PolyGreen, ateş ölçer başta olmak üzere birçok sağlık ürününü akıllı hale getiriyor. Ateş ölçerden, akıllı tansiyon ölçerlere, şeker ölçerlere kadar oldukça geniş bir ürün yelpazesi var. Biz de bu videoda sizler için PolyGreen akıllı dijital ateş ölçeri inceledik. Lafı fazla uzatmadan sizi video ile baş başa bırakalım…

 

PolyGreen ateş ölçer incelemesi

PolyGreen’in akıllı dijital ateş ölçer sadece vücut ısısını değil; mama, banyo suyu ve diğer objelerin sıcaklık ölçümünü de yapabiliyor.

Uzun sürede ateş ölçen cihazların aksine PolyGreen akıllı dijital ateş ölçer ile yaklaşık 1 saniyede ateşinizi ölçebilirsiniz. PolyGreen ürünlerinin arasında sadece ateş ölçer değil; tansiyon aleti de bulunuyor. Şeker ölçüm cihazı da üreten PolyGreen, teknoloji ile sağlığı birleştiriyor. PolyGreen en doğru vücut ısısı sıcaklığınızı alnınızdan yapılan ölçümle verecektir. Cihazı alnınıza 3-8 cm uzaklıkta tuttuğunuzda kısa sürede sonuçları alabilirsiniz. Üzerinde bulunan tek bir tuş sayesinde mod değişikliği yapabilirsiniz. Bu mod değişiklikleri sayesinde de sadece vücut ısısı değil etrafınızdaki cansız nesnelerin ısılarını da ölçebilirsiniz.

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz