En iyi iş arama siteleri hangileri?

0
124 Okunma

İş arama denilince akla iş aramayı kolaylaştıracak platformlar geliyor. Biz de bugün iş aramanıza yardımcı olacak o siteleri listeledik.

İş bulmak için kullanılabilecek siteler

  • İşkur

 

İş aramak için kullanılabilecek en kapsamlı platformların başında İşkur geliyor. İşkur, Türkiye İş Kurumu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na bağlı bir kuruluştur. İş aramak için istediğiniz mesleği ve konumunu belirtmeniz yeterli.

  • Kariyer.net

Kariyer.net sitesi de en çok bilinen iş arama sitelerinden biri. Bu site yalnızca iş aramak için değil, aynı zamanda iş ilanı vermek için de kullanılabiliyor. Platformun mobil uygulaması hem IOS hem de Android cihazlarda kullanılabiliyor.

  • Secretcv

Secretcv platformu da en çok kullanılan iş arama siteleri arasında yer alıyor. Bu platformun en dikkat çeken yanı ise iş arayan adaylar istemediği sürece özel bilgilerini firmalar ile paylaşmaması. Bu platform da IOS ve Android cihazlarda ücretsiz bir şekilde kullanılabiliyor.

  • Linkedin

Linkedin platformu diğer siteler gibi sadece iş aramak için kullanılmıyor. Linkedin içinde diğer sosyal medya hesapları gibi paylaşımlar yapılabiliyor. Platform, bu özelliği ile birçok kişi tarafından kullanılıyor. Aynı zamanda App Store ve Play Store’dan uygulamayı indirerek kullanmak mümkün.

  • Yenibiriş

Yenibiriş platformu da iş arama siteleri arasında yer alıyor. Platformun mobil uygulaması da ücretsiz bir şekilde IOS ve Android cihazlardan kullanılabiliyor.

İş arama siteleri için önerilerimiz bu şekildeydi. Peki siz iş ilanlarına bakmak için hangi platform veya platformları kullanıyorsunuz? Yorumlarınızı bizimle paylaşmayı unutmayın.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz