En iyi kahve falı uygulamaları

0
1.099 Okunma

Türk kahvesi içtikten sonra fincan ters çevrilir ve belli bir süre beklendikten sonra fal bakılır. Hatta fal bakmak ile ilgili herkesin bildiği bir söz de var. Fala inanma ama falsız da kalma. Biz de bugün kahve falınızı kısa sürede öğrenebileceğiniz uygulamaları listeledik.

Kahve falı uygulama önerileri

  • Derya Abla Kahve Falı

Listemizin ilk sırasında Derya Abla Kahve Falı uygulaması yer alıyor. Uygulamanın en dikkat çeken yanı ise özel ve canlı olarak kahve falı bakabilmesi. Aynı zamanda uygulama içerisinde tarot falı da baktırılabiliyor. Uygulama hem App Store hem de Google Play Store’da bulunuyor.

Uygulamayı Google Play Store’dan indirmek için tıkla.

Uygulamayı App Store’dan indirmek için tıkla. 

 

  • Kaave – Falcı Bacı: Kahve Falı

Listemizin ikinci sırasında ise Kaave – Falcı Bacı: Kahve Falı uygulaması yer alıyor. Uygulama içerisinde kahve falı, tarot, papatya falı gibi fal çeşitlerine bakılıyor. IOS ve Android telefonlar bu uygulamayı kullanabiliyor.

Uygulamayı Play Store’dan indirmek için tıkla. 

Uygulamayı App Store’dan indirmek için tıkla. 

 

  • Falaaddin

Listemizin son sırasında ise Falaaddin uygulaması yer alıyor. Uygulama içerisinde diğerlerinde olduğu gibi tarot falı bakmak mümkün. Günlük burç yorumları ve astroloji yorumları da okunabiliyor. Uygulama App Store ve Play Store’da kullanılabiliyor.

Uygulamayı App Store’dan indirmek için tıkla. 

Uygulamayı Play Store’dan indirmek için tıkla. 

 

Peki siz akıllı telefonunuzda kahve falı uygulamalarını kullanıyor musunuz? Yorumlarınızı bizimle paylaşmayı unutmayın.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz