En iyi kelime oyunu önerileri!

0
111 Okunma

Boş zamanı değerlendirmek için veya biraz dinlenmek için telefonlara çeşitli oyunlar indirilir. Genellikle bu oyunların çoğunluğu sürekliliği olan “kelime oyunu” gibi uygulamalardan oluşur. Peki en iyi kelime oyunları hangileri? İşte yanıtı…

Android ve IOS için kelime oyunu önerileri!

  • Words of Wonders: Kelime Oyunu

Kendinize zaman ayırdığınız bir anda veya iş yerinde yoğunluğun arasında biraz mola verdiğinizde kesinlikle bakmanız gereken oyunlardan biri. Dikkatinizi birkaç dakikalığına farklı bir yöne harcamak rahat bir nefes almanızı sağlayacak. Aynı zamanda sorulan farklı sorular ile bilinmeyen bazı şeylerde öğrenilebilir. Uygulama IOS ve Android işletim sistemine sahip telefonlarda kullanılabiliyor.

Uygulamayı App Store’dan indirmek için tıkla.

Uygulamayı Google Play Store’dan indirmek için tıkla. 

  • CodyCross: Çapraz Bulmaca

“Gazetelerin bulmaca eklerini her zaman çok severdim ben bir bulmaca severim” diyorsan indirmen gereken oyunlardan biri de  CodyCross: Çapraz Bulmaca. Oyunun basit arayüzü ve farklı seviyeleri ile çok eğleneceksiniz. Uygulama IOS ve Android işletim sistemine sahip telefonlarda kullanılabiliyor.

Uygulamayı App Store’dan indirmek için tıkla.

Uygulamayı Play Store’dan indirmek için tıkla.

  • Words of Wonders: Guru

Bu oyun diğer Words of Wonders oyunundan farklı oynanıyor. Diğerinde sadece bir konu vererek kelimeleri tamamlamanız bekleniyor. Bu oyunda ise size sorular soruyor ve yanıtını bulmaya çalışıyorsunuz. Uygulama yalnızca Android işletim sistemine sahip cihazlarda kullanılabiliyor.

Uygulamayı Google Play Store’dan indirmek için tıkla.

  • Kelimelik

Bu oyun diğerlerinden biraz farklı. Oyun derecesini seçmek mümkün. Aynı anda 20’ye kadar oyun açılabiliyor. Facebook hesabınız ile oyuna giriş yaparak arkadaşlarınızı da oyuna davet edebilirsiniz. Oyun IOS ve Android sisteme sahip cihazlarda oynanabiliyor.

Uygulamayı App Store’dan indirmek için tıkla.

Uygulamayı Play Store’dan indirmek için tıkla.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz