Erkeğe alınabilecek hediyeler nelerdir?

0
316 Okunma

El yapımı hediyelik eşyalar, özellikle erkekler için özel günlerde gereken ilgiyi uyandırmaz fakat bodo.com’dan ona alacağınız deneyim hediyeleriyle o unutulmaz günden kalacak benzersiz anıları olabilir.

Hediyelik eşyanın genel amacı da bu değil midir? Onun yaşam alanlarından birinde bulunduğu sürece sizi anımsatacak bir şeyin olduğu rahatlığını verir insana. Oysa bizler belirli süreden sonra bu gibi eşyalara ilk zamanlardaki kadar benzersiz gözüyle bakmayız. Benzersizliği, unutulmazlığı ve etkileyiciliği ancak bodo sunduğu deneyimler gibi onun yaşamasına vesile olduğumuz güzel anlar ile verebiliriz.

Doğum günü, Sevgililer Günü, Yıl dönümü, Babalar Günü, Yılbaşı, bayramlar veya evlilik, mezuniyet, doğum, kariyer gibi çoğumuzun hediyeyle bütünleştirdiği tüm özel ve genel günlerde sevdiğiniz erkeğin bu zamana kadar aldığı en etkileyici hediye olduğunu düşüneceği sürprizler, yalnızca bodo.com’da.

Bu kişi sizi bugünlere getiren babanız, aşkıyla rüyada gibi hissettiren sevgiliniz, en çok onun yanında mutlu hissettiğiniz eşiniz, kalabalıkların arasında yürüyüşünden bile tanıyabildiğiniz dostunuz yahut sevgisini başka türlü sevgilerle kıyaslayamadığınız oğlunuz, kısacası herkes olabilir.

Yeni zamanın sınır tanımayan hediyeleri

Bu kategori, özellikle kişisel zevklerin çıkarımıyla tasarlanan, birbirinden farklı, zamanı yansıtan deneyim hediyeleriyle dolu. ‘’Tekno’’, ‘’Uçuşlar’’, ‘’Sürüş Deneyimi’’, ‘’Oyunlar ve Parti’’ gruplarından kolayca bulabileceğiniz, şu muhteşem sürprizlere bakın! Kişiye dilediği ülkenin semalarında uçmanın hazzını yaşatırken bu hazza, uçuşun pilotluğunu üstlendiren: ‘’İki Kişi için Airbus A320 Uçuş Simülatörü Deneyimi’’ hem bütçeye uygun hem de olağanüstü. Uygun bütçe demişken, ‘’İki Kişi için VR Sanal Gerçeklik Oyunu’’, özel bir gün yaşamak istediğiniz dostunuza ansızın verebileceğiniz hediyelerden.

Sınır tanımayan deneyimler, zemin tanımayan sürüş maceraları; ‘’Enduro Sürüşü’’, ‘’Bursa’da İki Kişi için Arka Arkaya Küçük Uçakla Deneyim Uçuşu’’. Online eğitimlerin hız kesmeden yayılıp devamlı olarak kapsamını genişlettiği son günlerde, bodo’nun online deneyimleri ile zamanı takipte kalın; ‘’Online Temel Sanat Tarihi Eğitimi’’ veya ‘’Online Heykel Kursu’’ sürprizleri ile sevdiklerinizin yaşamını renklendirin.

Zamansız hediyeler ile zaman kazanın

Bazı sürprizlerin modası olmaz, kafa karıştırmaz, memnuniyet yaratır, güven verir böylece siz de uygun hediyeyi bulmak için kapı kapı dolaşıp vakit kaybetmezsiniz. 300 yıl önce de şimdi de ‘’İki Kişi için Ormanda At Gezisi’’ eşiniz ile yapacağınız en huzurlu aktivitelerden. ‘’Kişiye özel Temel Atış Eğitimi’’ de ilgi alanına dahilse nitekim öyle.

‘’Asya Yakasında Geleneksel Bali Masajı’’, ‘’Avrupa Yakasında Hint Baş Masajı’’ veya ‘’İki Kişi için Çömlekçi Çarkında Seramik Atölyesi’’: içimizdeki en derin, en güzel hisleri uyandırmayı başarabilecek, ruhen ve bedenen dinlendirerek kaygılarımızı azaltacak, değer biçilemeyen deneyim hediyelerinden. Şık ve doğru anlık sunum, söylemeyi dilediğiniz samimi sözcükler ve mümkünse içten gelen bir kucaklama ile bodo hediyenizi mükemmelleştirebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz