Evde sporun tadını çıkaracağınız ücretsiz 5 mobil uygulama

0
508 Okunma
spor uygulamaları

Hayatımızın her döneminde olması gereken spor alışkanlığı genellikle yaz dönemine girmeden önce aklımıza geliyor. Yıl boyunca bir rutine oturamayan spor alışkanlığı; yazın yapılacak tatiller ve giyilecek kıyafetlere göre daha bir önem kazanıyor. Siz de bu yaza fit girmek istiyorsanız geç kalmadan spor alışkanlığınızı oluşturmalısınız. İşte sizi evde spor yapmaya teşvik edecek ücretsiz spor uygulamalası.

Ücretsiz indirebileceğiniz spor uygulamaları

spor uygulamaları

Koronavirüs salgını dolayısı ile spor salonlarından bir hayli uzaklaştık. Hastalığının seyrinin hafiflemesi ve tedbirlerin azalması ile birlikte spor salonları hizmet vermeye başladı. Fakat siz yine de rahat ve hijyenik ortamınız olan evde spor yapmaktan vazgeçemiyorsanız telefonunuza yüklemeniz gerek ücretsiz spor uygulamalarını listeledik.

Nike Training Club

Spor severlerin vazgeçemediği bu uygulama ile çalışmak istediğiniz bölgelere özel hareketleri öğrenebilirsiniz. İşinin ehli uzmanlar tarafından düzenlenen egzersiz programları ile evde sporun keyfini çıkaracaksınız. Uygulama Android ve iOS cihazlar için ücretsiz olarak sunuluyor. Sahip olmak istediğiniz ek özellikler içinse belli bir ücret ödemeniz gerekebilir.

FitnessBuilder

Eğer bu sizin ilk spor deneyiminiz değil ve bu konuda zaten ustalaştıysanız başlangıç seviyesi uygulamalar size yeterli gelmeyecektir. Spora hayatını adayan ve egzersizlerinden geri kalmak istemeyen kullanıcılar için biçilmiş kaftan olan bu uygulama; evde yapabileceğiniz ileri seviye egzersiz hareketler gösteriyor.  Uygulamayı Android ve iOS cihazlarda kullanabilirsiniz.

Workout for Women: Fitness App

Adından da anlaşılacağı üzere özellikle kadınlara özel egzersizlere yönelen bu uygulama; video içeriklere sahip. Sade ve kullanışlı ara yüzü ile günlük spor rutinleri oluşturabileceğiniz uygulamaya Android ve iOS cihazlarınızdan ulaşabilirsiniz.

Body Boss

12 haftalık özel programları ile sizi forma girdirmeyi hedefleyen bu uygulama; sadece spor değil aynı zamanda beslenme rutininizi de kontrol ediyor. Video içerikler ile desteklenen uygulamayı Android cihazlarınız da kullanabilirsiniz.

ClassPass

Bu uygulama sporun her dalından farklı içeriklere sahip. Yogadan pilatese, bokstan çeşitli döğüş sanatlarına kadar hemen her spor dalında içerik sunan uygulamaya isterseniz ücretli abonelik sistemiyle de devam edebilirsiniz. Uygulamayı Android ve iOS cihazlarınızda kullanabilirsiniz.

Sporu hayatınızın bir parçası yapmak ve bu yaza hedeflediğiniz kiloda girmek mobil uygulamalar ile daha kolay. Her gün spor salonuna gitmek zorunda kalmadan evde sporunuzu yapabileceğiniz mobil uygulamaları listeledik. Siz en çok hangi spor uygulamasını beğeniyorsunuz?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz