FirePit: Dumansız kamp ateşi!

0
914 Okunma
FireBit: Dumansız kamp ateşi!

FirePit  sayesinde bir sonraki kamp ateşinizde dumansız temiz bir hava soluyabilirsiniz!

Arkadaşlarımız ya da ailemiz ile birlikte bir şenlik ateşi etrafında toplanmanın yerini hiç bir şey tutamaz. İster kamp alanında, ister arka bahçenizdeki bir ateşin ürettiği sıcaklık ve ışık inanılmaz derecede rahatlatıcı olabilir. Dezavantajı ise gözümüze girebilecek, saçlarımıza ve kıyafetlerimize nüfuz edebilen ve hatta akciğerlerimizi bile tıkayabilen dumanla uğraşmak zorunda kalıyor olmamız. Ancak; BioLite şirketi, bu sorunları tamamen ortadan kaldırmayı vaat eden parlak yeni bir ürün ortaya koydu.

 FireBit: Dumansız kamp ateşi!

Firepit, kamp ateşi kolay hale getirmek için yenilikçi tasarım öğeleri içermek. Eylül’de lansmanı. BioLite tasarımcıları  yangınlar üretilen duman çoğu ahşap yakmak eğilimi ne kadar verimsiz bağlı olduğunu biliyoruz. Bunu değiştirmek için, FirePit, 51 alevi jetle havayı iten ve doğrudan alevlere daha fazla oksijen sağlayan dahili bir fana sahip. Bu, ahşabın daha verimli yanmasına yardımcı olur. Aynı zamanda daha az dumana mağruz kalmamızın yanında daha az yakıt kullanmamıza neden olur.

FirePit’in entegre fanı şarj edilebilir bir batarya paketi ile çalışıyor. Ayrıca dört ayara sahip. Az yanması istenen bir ateş için, fanı düşük olarak ayarlanabiliyor. Ancak, daha fazla sıcaklığın gerekli olduğu daha soğuk gecelerde, daha geniş bir alanda daha fazla ısı yaratmak için “Maks” a kadar  da çevrilebiliniyor. Üstelik fanı, FirePit’in kendisinden veya Bluetooth üzerinden bağlanan ücretsiz BioLite Enerji uygulamasını  kullanarak da ayarlanabiliyor.

BioLite’ın tasarımcıları, FirePit’in gövdesini oluşturmak için X-Ray Mesh dedikleri malzemeyi kullandılar. Bu malzeme, kamp ateşinin etrafında oturanların, alevleri 360 derecelik bir görünü ile görmesini sağlayan hafif bir metal.

FirePit’in diğer bir güzel özelliği ise, taşımayı kolaylaştıran katlama ayakları. Çıkarılabilir ızgarası ile  de oldukça pratik. Pil paketini her zaman şarj etmek için entegre bir güneş paneli ile birlikte gelen isteğe bağlı bir kapak bile içermesi bu cihazı cazip kılıyor!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz