Fitbit akıllı çocuk saati!

0
464 Okunma

İlk olarak kalp atışı ya da adım sama gibi bazı sağlık bilgilerinin takibini yapan akıllı bileklikler bir süre sonra yerini akıllı saatlere bıraktı. Artık piyasada her bütçeye uygun onlarca akıllı saat modeli var ve her biri birçok farklı yeteneğe sahip. Tabiki bu saatlerin hepsi yetişkinler için değil. Fitbit akıllı çocuk saati de genç bireylere hitap eden modellerden biri.

Garmin Vivofit Jr 2

Bu pazarda öne çıkan markalar yeni modelleriyle kıyasıya bir rekabete giriyor. Garmin bir süre önce Vivofit Jr modeli ile çocuklar için aktivite takibi yapan saat satmaya başladı. Garmin’in önemli rakiplerinden biri olan Fitbit ise şimdi rakibini bu alanda yalnız bırakmamak için harekete geçti. Çocuklara özgü tasarıma sahip yeni Fitbit saatler esasen Fitbit Inspire modelini andırıyor. Çocuk-dostu arayüzü ve darbeye dayanıklılığıyla dikkat çeken Fitbit akıllı çocuk saati ne zaman piyasaya çıkacak henüz bilinmiyor.

Garmin Vivofit Jr, Star Wars, Disney, Captain America gibi temalarla çocukların ilgisini çekerken; Fitbit akıllı çocuk saati sadece cıvıl cıvıl düz renklere sahip.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz