Fossil, yeni nesil akıllı saatleri kadınların gözdesi olacak

0
427 Okunma

CES 2021’de tasarım ve performansları ile kendinden söz ettirecek birçok ürün tanıtılıyor. Giyilebilir teknolojiler tarafında Fossil, yeni nesil akıllı saatlerini duyurdu.  Kadınların dikkatini çekecek tasarımlara veren Fossil akıllı saatlerin özellikleri birbirileri ile hemen hemen aynı olsa da tasarım olarak birbirinden oldukça farklı. Gen 5 LTE, Michael Kors Access Gen 5E Darci ve Skagen Jorn Hybrid HR olarak adlandırılan akıllı saatlerin özellik ve tasarımlarını yakından inceleyelim.

Fossil yeni nesil akıllı saatlerin özellikleri

3 Farklı saat modeli ile CES 2021’e giren Fossil’in en dikkat çeken modeli Gen 5 LTE oldu. Ayrıca saatlere bakıldığında Büyük markalarla olan iş birliğinin de sürdüğünü anlıyoruz.

Fossil Michael Kors Access Gen 5E Darci ve Gen 5 LTE özellikleri

Samsung  Active Watch ile tasarım açısından benzerlik gösteren saat Snapdragon 3100 işlemcisi ile birlikte geliyor. akıllı saatin en dikkat çeken özelliği de bu. Tasarım ve diğer özellikler açısından yeni nesi olan saat, eski nesil bir işlemci kullanıyor. Fossil, LTE ile ilk kez Gen 5 LTE olan bir akıllı saat aynı zamanda Gen 5 Wear OS platformundan güç alıyor. Suya dayanıklı yerleşik hoparlörü bulunan saatin GPS özelliği de bulunuyor. 45 mm’lik gövdeye sahip saatte eSIM kullanabiliyorsunuz. Saatin fiyatı ise 349 dolar.

Benzer özelliklere sahip  Michael Kors Access Gen 5E versiyonunda LTE özelliği bulunmuyor. Fakat tasarım olarak kadınlara özgü üretildiği aşikar. Bu ürün için ise 250 dolar ödemeniz gerekiyor.

Yeni LG Gram serisi tam kadınlara göre!

Skagen Jorn Hybrid HR özellikleri

Diğer iki versiyon ile benzer özellikler gösteren akıllı saatin dikkat çeken özelliği daha uygun fiyata sahip olması. 195 dolar olan akıllı saatin 2 haftalık kullanım ömrü var. Daha çok geleneksel tasarıma sahip olan saat, klasik seven kadınlar için bir adım önde olacak.

Akıllı saat piyasası her zaman fiyat olarak daha yüksek. Fakat tasarım ve özellikleri göz önünde bulundurulduğunda bu handikabı kapatabiliyor. Özellikle Fossil Michael Kors Access Gen 5E Darci modeli kadınlar için özel günlerinde kullanabileceği kadar şık bir tasarıma sahip. günlük kullanım veya klasik sevenler için ise Skagen Jorn Hybrid HR ilk sırayı alacak gibi görünüyor.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz