GetContact ile neler yapabilirsiniz?

0
816 Okunma

Son günlerde sosyal medyayı sallayan bir uygulama var! GetContact adı verilen bu uygulama nedir peki ve bu uygulama ile neler yapabilirsiniz?

Yaradılış olarak merak etme güdüsü doğamızda var bu bir gerçek. Gelişen teknoloji ile ulaşılabilirliğimiz daha kolay hale geldi ve özellikle birden fazla sosyal medya hesabımız varsa insanlar bizi bir şekilde bulabiliyorlar.

Bu işin bir de telefonla arama boyutu var. Telefonumuza gelen çağrıların kimden geldiğini bazen bilemiyoruz işte bu aşamada devreye birtakım uygulamalar giriyor. Bu uygulamalar arayan numaranın kime ait olduğunu ve nereden arandığınızı size bildiriyor.

GetContact ile kimler sizi nasıl kaydetmiş görün!

GetContact ise bambaşka bir boyut getiriyor ve insanların telefonlarında ne olarak kayıt olduğunuzu görmenizi sağlıyor.Uygulama indirildikten sonra size cep telefonu veya Facebook hesabınız ile giriş yapmanızı istiyor. Girişinizi yaptıktan sonra ise diğer kişilerin sizi telefonlarına hangi isimle kayıt ettiklerini görebiliyorsunuz.Uygulamayı aynı zamanda karşı tarafın da kullanması gerekiyor bu da aklınızda bulunsun.

Uygulamanın esas amacı gelen numaraları engellemek üzere filtre koymak olsa da yukarıda bahsettiğimiz özelliği ile büyük yankı uyandırdı. Uygulamayı indiren kullanıcılar ise sosyal medya hesaplarında elde ettikleri sonuçları paylaşıyor.

GetContact’ın bir diğer öne çıkan özelliği ise arkadaş çevreniz aracılığıyla sizin tanıyor olabileceğiniz kişileri keşfetmenizi sağlayan özelliği oluyor.

Uygulamayı iOS cihazınıza indirmek için buraya tıklayın.
Uygulamayı Android cihazınıza indirmek için buraya tıklayın.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz