Gmail’e emojili tepkiler geldi

0
128 Okunma
Gmail

Gmail kullanıcıları artık e-postalara duygusal tepkiler vererek iletişimlerini renklendirebilecekler. Bu özellik, şu anda Android telefon ve tablet kullanıcıları için mevcut, ancak özelliğin yakında iOS ve internet platformlarına da yayılması bekleniyor.

Gmail

Emojiler, Gmail dünyasına ayak bastı!

Gmail’deki bu özellik favori sohbet uygulamalarının uzun zamandır sunduğu bir özellik. Artık herhangi bir e-postada, yanıt düğmesinin hemen yanında yeni emoji tepki düğmesi bulunacak. Kullanıcılar, bu düğmeye tıklayarak çeşitli duygusal tepkileri seçebilirler.

Google’ın varsayılan emoji seçiminden sıkılanlar için de iyi bir haber var: artı düğmesine tıklayarak başka emojiler de eklenebilir. Verilen tepkiler alt kısımda görüntülenebilir ve kullanıcılar, tepki verenleri görmek için her tepkiyi basılı tutabilirler.

Eğlenceyi bir adım ileri taşıyan bir özellik ise “Parti Patlatma” emojisi. Bu emoji, tam sayfa bir animasyonu etkinleştirerek e-postalara eğlenceli bir dokunuş katıyor.

Ancak, bu eğlenceli özelliklerin bazı kısıtlamaları var. Üçüncü taraf e-posta istemcileri kullananlar için, her bir emoji tepkisi ayrı bir e-posta yanıtı olarak gelecek. Ayrıca, emoji tepkileri okul veya iş hesaplarında kullanılamayacak ve belirli durumlar altında sunulmayacak.

Gmail kullanıcıları, bu yeni özelliği hemen görmeyebilir; çünkü Google’ın genellikle yeni özellikleri tüm kullanıcılara ulaştırma süreci birkaç gün sürüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz