Google Earth’e zaman atlama özelliği geliyor

0
651 Okunma

Google Earth uygulaması; iklim değişikliğinin buzulları, plajları, ormanları ve dünyadaki diğer yerleri nasıl etkilediğini canlı bir şekilde göstermek için yaklaşık kırk yıllık uydu görüntülerinden yararlanan yeni bir video özelliği yayınladı.

Son yılların en önemli güncellemesi

Google, Earth uygulamasında kullanıcıların “zamanda geri dönmelerine” ve 37 yıllık bir süre boyunca gezegenimizde kaydedilen değişiklikleri izlemelerine olanak tanıyan yeni Timelapse hizmeti başlattı. 2017’den beri Google Earth’te yapılan en büyük güncelleme sayesinde gezegenimizi yepyeni bir boyuttan görüntüleyebilirsiniz. Timelapse modu şu an tüm Google Earth kullanıcıları tarafından kullanılabilmekte.

Ayrıca Google, Timelapse özelliğinin yanı sıra, 290’ı 3D sürümle desteklenen, dünyanın çeşitli bölgelerinden hızlandırılmış videolar yayınladı. Şirket, iklim değişikliği ve diğer çevre sorunları konusunda farkındalık yaratmak için çalışmalarına devam edeceğini belirtiyor. Google konuyla ilgili “Değişen gezegenimizin parmak uçlarımızda daha net bir resmine sahibiz. Sadece sorunları değil aynı zamanda elimizin altında çözümleri ve on yıllar boyunca ortaya çıkan büyüleyici derecede güzel doğa olaylarını da gösteren bir görsel var” açıklamasında bulundu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz