Samsung’un Google Mesajlar hamlesi işe yaradı: WhatsApp ve Instagram’ı geçti!

0
154 Okunma

Samsung, Google Mesajlar uygulamasını Galaxy kullanıcılarının indirmesi için teşvik etti. Teknoloji firmasının teşvikinden sonra Galaxy kullanıcıları, Mesajlar uygulamasını indirmeye başladı. Böylece Mesajlar uygulaması, Play Store üzerinde WhatsApp ve Instagram’ı geçti. Mesajlar uygulaması, Play Store üzerinden “En iyi ücretsiz” listesinde üst sıralarda yer aldı.

Google Mesajlar, rakiplerini geçerek ikinci sıraya yükseldi

Samsung’un teşvikinden sonra Google Mesajlar uygulaması Galaxy kullanıcıları tarafından hızla indirilmeye başlandı. Teşvikin ardından uygulama; WhatsApp, Instagram ve TikTok’u geçti.

Mesajlar, Play Store üzerinde “En iyi ücretsiz” listesinde ikinci sıraya yükseldi. Ardından da yavaş yavaş düşerek beşinci sırada yer aldı. Yani ilk beşteki yerini hala koruyor. Çünkü uygulama, teşvikten sonra toplam 5 milyardan fazla kez indirildi.

Instagram’ın sevilen özelliği, Hikayeler için genişliyor

Öte yandan Google, Mesajlar uygulamasına yeni özellikler eklemeye devam ediyor. Firma yaptığı güncellemeyle birlikte yapay zeka destekli sohbet robotu Gemini’yi bünyesine dahil etti. Kullanıcılar, uygulama üzerinden Gemini ile sohbet edecek. Gemini ayrıca kullanıcılar yerine de sohbet edip mesaj yazabilecek.

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz