Telegram’ın o özelliği artık Google Mesajlar’a geliyor!

0
262 Okunma

Google Mesajlar uygulaması, özellikle Android kullanıcılarının severek kullandığı bir mesajlaşma platformu. İçerisinde bulunan RCS mesajlar özelliği ile öne çıkan bu uygulama, yine popüler bir mesajlaşma platformu olan Telegram’ın bir özelliğini alıyor. İşte detaylar…

Nihayet Google Mesajlar’da sohbet baloncuklarının rengi değişebilecek!

Telegram’da  bulunan sohbet baloncuklarının rengini kişiselleştirebilme özelliği nihayet Google Mesajlar uygulamasına geliyor.  Daha önceleri 2023 yılının Aralık ayında tanıtılmış olan bu özellik, platformun içinde yer alan RCS mesajlarının özelleştirilebilmesine olanak sağlayacak.

Google mesajlar özellik

Ancak bu özelliğin cihazlara gelmesi ne zaman olur henüz tam bilinmiyor. Google, bu konu hakkında net bir tarih vermedi. Şu anda sadece  Google Mesajlar’ın  20240125_01_RCOO kodu olan son beta sürümünde ilk kez kullanıcı ile buluştu. Bundan kaynaklı olarak bu özelliğin çok geç bir süre ile gelmeyeceğini belirtebiliriz.

Google’ın Özel Baloncuklar adını verdiği bu yenilik tüm kullanıcılar için aktif hale geldiğinde, her kullanıcı dokuz farklı sohbet baloncuğu rengi seçeneği ile mesajlarını kişiselleştirebilecek.

Google mesajlar özellik

Tıpkı Instagram Dm’de bulunan sohbet temalarında olduğu gibi, Google Mesajlar uygulamasına sahip kişiler RCS mesajlarını da sohbet ettiği her kişi için istekleri doğrultusunda değiştirebilecek.

Google Mesajlar’a gelecek bu yeni özellik Instagram ve Telegram gibi sosyal medya mecralarında da kullanılabiliyor. Bazı kullanıcılar için bu özellik gereksiz olsa da bazı kullanıcılar bu özelliği severek kullanıyor.

Telegram’dan yeni güncelleme!

Şirket, uygulamaya pek çok yenilikler getirerek, platformu kullanan kişilerin memnuniyetini hedefliyor. Google, gelecek günlerde de uygulamada, gönderilmiş  mesajların düzenlenmesi ile alakalı bir güncelleme geleceğini belirtiyor.

Peki sizce Google Mesajlar uygulamasına gelecek olan bu yeni özellik, platforma ne gibi bir yenilik sağlayacak? Siz bu özelliği kullanmayı düşünüyor musunuz? Görüşlerinizi aşağıda bulunan Yorumlar kısmında bizlerle paylaşmayı unutmayın…

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz