Google Mesajlar’dan yeni ‘Profiller’ özelliği

0
91 Okunma

Google Mesajlar birkaç aydır “Profiller” adı verilen yeni bir özellik üzerinde çalışıyor. Bu özellik şu anda beta aşamasındadır ve kullanıcıların profillerine bir ad ve fotoğraf ayarlamasına olanak tanır.

Google Mesajlar adınızı ve fotoğrafınızı ayarlamak için ‘Profiller’i hazırlıyor

Profil özelliği, mesajlaşma deneyimini geliştirmek için kullanıcıların profillerini daha da özelleştirmelerine olanak tanıyacak. Google Mesajlar’ın 20231106_01_RC00 sürümüyle gelen yeni beta güncellemesi, “İnsanların sizi tanıyabilmesi için profil adınızı ve resminizi seçin” özelliğini gösteriyor.

google-mesajlar-adinizi-ve-fotografinizi-ayarlamak-icin-profilleri-hazirliyor-1

Ayrıca “Profil Paylaşımı” ve “Görünürlük”ü kontrol etmek için açma/kapama geçişleri sunacak. Yeni kişiler bulunduğunda bildirimlerin yanı sıra “kişi güncellemeleri” de alabilirsiniz. Profil adı ve fotoğrafı muhtemelen görüşmenin en üstünde görünecektir. Şu anda üzerine dokunulduğunda Google Kişiler uygulaması açılıyor.

Bunun dışında Google Mesajlar uygulaması, şirketin henüz resmi olarak duyurmadığı Google hesabı tabanlı cihaz eşleştirme ve ses kaydedicinin yeniden tasarımı gibi diğer özellikleri de test ediyor. Umarız Google, performansı ve deneyimi geliştirmek için bu özellikleri yakında Mesajlar uygulamasına getirecektir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz