Google Pixel 5 böyle mi görünecek? İşte bilenenler

0
462 Okunma
Google Pixel 5 tasarımı

Google Pixel 5 için ortaya her geçen gün yeni detaylar ortaya çıkıyor. Bu detaylar arasında yakın zamanda ortaya çıktığı kadarıyla Google kamera kurulumunda farklı bir tercihten yana olabilir gibi duruyor. Bildiğiniz gibi Türkiye’de resmi olarak satılmıyor olsa da yurt dışında sunduğu özellikler bakımından Google’ın Pixel’i oldukça popüler. Google Pixel 5 tasarımı da ilginç olabilir.

Pixel ailesinin en yeni üyesi hakkında ortaya çıkan tasarım detayları ve hakkında bildiğimiz her şey:

Google Pixel 5 tasarımı ve özellikleri nasıl olacak?

Google Pixel 5 kamera dizilimi dışında Pixel 4 benzeri bir tasarımda karşımıza çıkacak gibi duruyor. Ortaya çıkan görsellere göre telefonun şık bir arka kamera kurulumu bulunuyor. Biraz daha incelmesi beklenen telefonun Pixel 4’te yaşanan sorunları aşmış bir şekilde karşımıza çıkması bekleniyor.

Google’ın 5 ve 5 XL adı altında iki model çıkartacağı söyleniyor. Bunların yanında Pixel 5’te Qualcomm’un 2020 serisindeki en iyi ikinci işlemcisi olan bir Snapdragon 765G işlemciye sahip olacağı aktarılıyor. Elbette elimizdeki en fazla bilgi tasarımı hakkında diyebiliriz. 14 Şubat tarihinde atılan aşağıdaki Twitter paylaşımından sonra telefon için konsept görselleri hazırlandı.

Telefonun ortaya çıkan konsept tasarımları:

Google Pixel artık eski fotoğraflara da ‘Portre Modu’ uygulayabiliyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz