Her kadının hayatını düzene sokacak 5 mobil uygulama

0
744 Okunma
her-kadinin-hayatini-duzene-sokacak-5-mobil-uygulama-6

Günümüz teknoloji çağında her şeye ulaşabilmek artık çok kolay. Birçok seçeneğimiz var ama kimi zaman kendimiz için en hayati olan şeyleri unuttuğumuz, düzene sokamadığımız zamanlar oluyor. Tamda bu zamanlarda hayatımızı kolaylaştırmak ve düzene sokmak için devreye bizler için tasarlanmış mobil uygulamalar giriyor. Bugün ki yazımızda kadınların hayatını kolaylaştırıp, düzene sokmayı hedefleyen 5 mobil uygulama seçtik. 

İşte seçtiğimiz 5 mobil uygulama ve yararları…

1- Su İçme Hatırlatıcı

her-kadinin-hayatini-duzene-sokacak-5-mobil-uygulama-1 Günün yoğun temposunda beslenmeyi bile ayaküstü yaptığımız bu kargaşada en hayati olan su içmeyi bile unutuyoruz. Günde en az bir ve ya iki litre su içmemiz gerekirken, bir bardak suyla günü geçirdiğimiz oluyor. Bazen bir bardak su bile içmeden günü tamamlıyoruz. Kilo, cilt hastalıkları ve birçok hastalığın ana nedeni olan sıvı eksikliğini artık bir uygulama sayesinde su içmeme alışkanlığınızı ortadan kaldırmanıza yardımcı olacak.

Uygulama sizden öncelikle kilo bilgilerinizi girmenizi istiyor. Daha sonra yatma ve uyanma saatinizi girmenizi istiyor. Bu bilgilerinizi alıp günlük ne kadar su içmeniz gerektiğini belirliyor. Gün içerisinde sizin unuttuğunuz su içme alışkanlığını size gönderdiği bildirimlerle kazandırmış oluyor.

2- 30 Günde Zayıflama

her-kadinin-hayatini-duzene-sokacak-5-mobil-uygulama-2

Çoğumuzun yeterli zaman bulup, başlayamadığı spor için telefonlarımızda sınırsız şekilde sizler için tasarlamış olan uygulamalar bulunmakta. Bunlardan bir tanesi ise 30 günde zayıflama uygulaması… Bu uygulama istediğiniz bölgeye odaklanarak, istediğiniz düzeyde başlayıp düzenli bir şekilde spor yapmanızı hedefliyor.

3- Flo

her-kadinin-hayatini-duzene-sokacak-5-mobil-uygulama-3

Bir kadının adet döngüsüne ait her şeyi aynı zamanda hamile kalma durumundan, hamilelik sürecini bile rahatlıkla takip edebileceğiniz bir hesaplayıcı.

4- Todoist

her-kadinin-hayatini-duzene-sokacak-5-mobil-uygulama-4

Yoğun iş temposu veya okul hayatında hatta hayatın her alanında yapmanız gerekenleri veya yapacaklarınızı düzene sokup not almanızı sağlayıp, ajandaları ortadan kaldıracak bir uygulama. Bu uygulama da proje oluşturabilir, onlara kendiniz istediğiniz isimleri verebilirsiniz aynı zamanda web tabanlı olduğu için ofiste de rahatlıkla bilgisayarınızdan kullanabilirsiniz. Hem iş hem güncel hayatınızı düzene sokmanız da büyük bir etken olacak.

5- Podcast

her-kadinin-hayatini-duzene-sokacak-5-mobil-uygulama-5

Podcast hayatımızın birçok kısmını trafikte ya da yolda geçiriyoruz. Bu zamanlarınızı en verimli şekilde geçirebileceğiniz bir uygulamadan bahsediyoruz. Podcast, en sevdiğiniz televizyon yayıncılarından, youtuberlara ya da dilinizi geliştirmek için dinleyebileceğiniz birçok kaynağı içeren taşınabilir yayıncılık sağlayan bir uygulama. Aynı zamanda isterseniz kendi hikayelerinizi, anılarınızı ya da istediğiniz herhangi bir konuda metinler hazırlayıp bunları yayınlayabileceğiniz bir uygulama.

 

https://pembeteknoloji.com.tr/netflix-turkiye-subat-ayi-takvimi-belli-oldu-24545/

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz