Huawei FreeBuds Pro 2 tanıtıldı; İşte özellikleri

0
216 Okunma

Dünyanın önde gelen teknoloji şirketlerinden Huawei bugün İstanbul’da gerçekleştirdiği etkinlikte yeni ürünlerini tanıttı. İşte o yeni ürünlerden biri olan Dünyanın ilk Yüksek Çözünürlüklü Çift Ses Sistemi‘ne sahip Huawei FreeBuds Pro 2’nin özellikleri.

FreeBuds Pro 2 özellikleri

Huawei FreeBuds Pro 2, 14 Hz ila 40 kHz aralığına sahiptir, LDAC, AAC ve SBC kodekleri, üç mikrofon ve 4 mıknatıslı 11 mm dinamik dönüştürücü ile birlikte daha iyi bağlantı için Bluetooth 5.2‘yi destekler. Fransız ses teknolojisi üreticisi Devialet’ten türetilen bir ses kalitesiyle piyasaya sürülen cihaz IP54 standardına göre suya ve toza dayanıklılık için özel bir mikro düzlemsel diyafram içerir.

huawei-freebuds-pro-2-tanitildi-iste-ozellikleri-1

HWA ve Hi-Res Kablosuz Çift HD sertifikaları bulunan FreeBuds Pro 2 genel mod, rahat mod ve ultra mod olmak üzere üç farklı Gürültü Engelleme özelliği modu destekler. Yeni kulaklıklar 47 dB’ye kadar bildirim iptalini destekleyebilir. Bu aynı zamanda Huawei’nin daha önce mevcut olan böyle bir ölçekte gürültü iptalini artırması için yeni bir başarı.

Huawei FreeBuds Pro 2, özellikleri etkinleştirmek için bir, iki, üç kez basma ve uzun basma ile kontrolleri destekleyen aynı kontrollerle birlikte gelir. Ayrıca, oynatmada gezinmek için yukarı ve aşağı kaydırabilirsiniz. Huawei FreeBuds Pro 2, hem Android hem de HarmonyOS işletim sistemlerinde çalışır. ANC ile 4 saat ve ANC olmadan 6,5 saat oynatmaya sahip olan model ANC’li bir şarj kutusu yardımıyla 18 saate ve ANC’siz 30 saate kadar kullanılabilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz